Minty Kafe'de Yaşanan Şok Edici Olay

24 Kasım 2024 21:10

Bursa Doburca Minty Kafe, arada gittiğimiz bir mekandı. 24.11.2024 tarihinde çocuklar ve bakıcımız ile mekana geldik. 3,5 yaşındaki kızım oyun parkında bakıcımız ile oynuyordu. Biz de kahve içiyorduk. Birden agresif bir şekilde yanımıza biri geldi ve 'Sizin çocuğunuz 20 çocuğu dövdü, aileler bize saldırdı' diye haykırışta bulundu. O an başımızdan kaynar sular döküldü, ne olduğunu bile anlayamadık. Kalp hastası annem fenalaştı. Bazılarımız annemi sakinleştirmeye çalışırken, bazılarımız koşarak çocuğun yanına gittik. Ama asla öyle bir durum olmadığını, çocuğun ve bakıcının hiçbir şeyden haberi olmadan tek başlarına oynadıklarını gördük. Ne şikayet eden aileler ne de başka çocuklar, kimse orada olmadığını gördü. Ama biz o an yaşadığımız şok, gerginlik ve stres asla anlatılamaz. Annem kalp hastası, fenalaştı ve kadın ağlama krizine girdi. Biz korkudan ne yapacağımızı şaşırdık ve o an bize unutulmayacak bir şok etkisi bıraktı. Böyle bir işletmeye ve bu tarz bir müdüre bu üslup ve kelimeler asla kabul edilemez. Yasal olarak da gerekeni yapacağız. 3,5 yaşındaki bir kız çocuğunun 20 çocuğu dövmesi gibi bir cümle, bu nasıl bir saçmalık ki gerçek bile değil. Bakıcı dahi 'Ne alaka, kavga olmadı ki' dedi. Bu yaşattıklarının yasal yolla cezasını çekecekler. Amaç neydi, böyle bir şey yaptılar ve yapmaya çalıştılar, bunu dahi anlamış değiliz.

05 Nisan 2025 03:30
Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Odasında Yaşanan Olumsuz Deneyim Ve İlgisiz Yönetim

13 Haziran 2025 08:44