Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Mintax Yoğun Çamaşır Suyu

Mintax Yoğun Çamaşır Suyu
Fatma
07 Nisan 2024 08:53

Şok market Mintax markalı çamaşır suyunu aldım. Orijinal ürün olan beyaz renkli Lacoste tişörtteki lekeyi çıkarır sandım lekenin üzerine dökmemle ürün
kumaşı parçalandı zor durumda kaldım. Aynı ürün olan Mintax çamaşır suyunu beyaz halı üzerinde leke
çıkarması için denedim lekeyi çıkarmayı bırakın daha da sarı etti ve çıkmayan lekeye dönüştü. Küçücük
olan leke halının büyük kısmına yayıldı. Halı kullanılamaz hale geldi. Söz konusu marka çamaşır suyundan şikayetçiyim.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Domestos Beyaz Çamaşır Suyu Tişörtümde Kalıcı Renk Değişikliğine Sebep Oldu, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

08 Ağustos 18:24

01 Mart 2024 08:35