22 Eylül

Daha önce başka bir marka sıvı mama 0-6 ay (içime hazır) kullanıyordum fakat o markayı Türkiye'de bulamadığım için marka güvenilirliğine inanarak Aptamil aldım. İki kutuda da topaklanma ve çözülmeme sorununu yaşadım. Ilık suyla da hafif sıcak suyla da ısıtsam aynı problem. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. En kısa sürede çözüm bekliyorum.

Milupa Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 46 dk
Milupa Logo
22 Eylül 13:24

Gizem E. Konu ile ilgili olarak 0 850 202 51 51 No’lu telefonumuzdan veya aşağıdaki linki tarayıcınıza kopyalayıp, formu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz. https://ilkadimlarim.com/sikayet Saygılarımızla, Milupa Tüketici Servisi 0 850 202 51 51

22 Eylül 15:27

İlettiğiniz telefon numarasını defalarca aramama rağmen 'şu anda size cevap veremiyoruz' yanıtını almaktayım. Formuda doldurdum geri dönüş alamadım. Böyle bir firmaya ulaşamamak ve çözüm için destek sağlamaması konu bebek sağlığı ise gerçekten son derece üzücü ve sorgulayıcı bir daha bu markayı asla kullanmayı düşünmüyorum ve asla önermeyeceğim. Yurt dışında yaşayan biri olarak bu durumu mail olarak yetkili firmayla da ayrıca paylaşacağım. İlgisizliğinize teşekkürler.

Milupa Mama Balık Gibi Kokuyordu

Elif
1 hafta önce

4 aylık bebeğime Aptamil nutricia kullanıyorum. Son aldığım kutular hem balık gibi kokuyordu hem de yeşil kokulu dışkı yapmasına neden oldu; üstelik aşırı kusma da oldu. İkinci kutuyu da açtım ancak o kutu da balık gibi kokuyordu. Firmanın yardımcı olmasını istiyorum.

Milupa Aptamil Ar Mama

Deniz
1 hafta önce

Aptamil prosyneo ürününü gaz döneminde kızıma kullandım çok memnundum kızımda reflü çıktı ve Güvenip Aptamil ar ürününü aldım doktor tavsiyesiyle o kadar katı ki biberondan akmadı. Gereken ölçülerde kullandım ve aşırı köpürdü. Kokusu da çok kötüydü. Atmak zorunda kaldım. Şu an piyasanın en pahalı ma...

Zilan
3 hafta önce

Aptamil'in devam sütü kullanıyorum fakat mamayı kaba boşalttığımda içinde sarı renkli bir şeyler vardı başta ışıktan vb. zannettim ama sonra baktım gerçekten içinde sarı şeyler vardı yani bu mamayı küçük bebekler içiyor nasıl yapabiliyordunuz böyle şeyler gerçekten inanamıyorum

Aptamil İçinde Sari Renkli Bir Şeyler Çıktı

Milupa Aptamil Mama İçinde Beyaz Kurtlar Çıktı!

Nurhan
3 hafta önce

Aptamil içinde kurtlar çıktı. Doğduğu günden beri Aptamil prosyneo 1 kullanıyorduk. 3 aylıkken mama kutusu yarıya gelmeden içinde küçük beyaz kılcal kurtları fark ettik. Aldığımız yere şikayetimizi bildirdik. Bu mamayı kullanmayı bıraktık. Arı mamaya devam. Biz de arımama ile büyüdük. Almıyoruz.

Milupa Aptamil Mamasından Ölmüş Böcek Çıktı

Mervan
4 hafta önce

Anne sütü içmeyen bebeğim için yetersiz beslendiğinden mama değişikliği denedik ve Aptamil 0-6 ay devam sütü ile başladık. Aldığım mama kutusu içerisinde ölmüş böcek gördüm. Bu beni hem tiksindirdi hem de ekstra maması pütürlü oluyor. Asla kullanmak istemiyorum demekten ziyade tiksindirici.

0 Yorum

Milupa Şikayetvar üye markasıdır