İbrahim sonuçtan çok memnun

Milli Piyango Süper Renklerle Kazan Oyununda Haksız Müdahale İddiası

Milli Piyango Süper Renklerle Kazan Oyununda Haksız Müdahale İddiası
04 Kasım 2024 04:57

Millipiyangoonline Kazı kazan kategorisinde Süper renklerle kazan oyununda en yüksek ikramiyeyi tutturdum, bütün kutucuklar doldu. Anında bir kutucuğu geri söndürdüler, kesinlikle site müdahale etti. 500 bin tl değerindeki ikramiyemi vermediler. Destek ekibine ulaştım, durumu anlattım. Hiçbir kontrol gerçekleşmeden, yaptığım bahise bile bakmadan anında cevap verdiler. Saçma sapan şeylerden bahsettiler. Uygulamadan mı giriyorsunuz, siteden mi giriyorsunuz falan filan, benim sorunum bu değil, ödeme yapılmadı. Diyorum, başka başka şeylerden bahsedip cevap bile vermediler. Elimde görüntüler var, mahkemeye vereceğim. Sürekli yatırım yapıyorum, ne zaman para çektiğimi hatırlamıyorum bile. Bildiğiniz yasal kumarhane ve sitenin müdahalesi var, her oyunda müdahale ediyorlar.

04 Kasım 2024 08:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Kübra

Nereden belli kı sondaki ışığında yanıp sonra söndürüldüğü? Bende de hep sonda bir tane eksik kalıyor oyunun kuralı bu hiç gelip buraya yazmam. Lafına inanıp 500.000 TL verdiler mı sana çok merak ediyorum

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Online Kazı Kazan Oyununda Aynı Renklerin Tekrarı Ve Şüpheli Durum

13 Haziran 16:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kazı Kazan Oyunlarında Sürekli Karşılaşılan Sorunlar Ve İletişimsizlik

10 Şubat 22:35
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Kazı Kazan Oyunlarında Sürekli Kayıp Yaşıyorum

31 Ekim 23:39