Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmeni Olmayan Sınıflar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmeni Olmayan Sınıflar
11 Eylül 2023 18:22

İstanbul Ümraniye M****** vasıf karşılığı ilk öğretim okulu 3. Sınıf çocuklarımızın öğretmeni atama ile okulumuzdan ayrıldı. Yerine atanan öğretmen ise yönetimin keyfi inisiyatif ile 1. Sınıflara verildi. Bugün 11 Eylül 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Bütün çocuklar okulunda sınıfında iken bizim çocuklarımız okulun kapısından öğretmeniniz yok diyerek geri çevrildi. Öğretmenimizin atamasını açıkladığı 30 Ağustos tarihinden beri her gün okul müdürü R**** Y***** yardımcısı K**** C***** ile tüm görüşmelerimiz sonuçsuz kalmıştır. Bize her gün yarın belli olacak diyerek bugüne kadar oyalamıştır. Israrlarımızdan sonra bize isterseniz çocuklarınızı getirin. Dersi boş olan öğretmenler sıra ile sınıfınıza girer diye teklifte bulunuyorlar. Eğitimin geldiği durum içler acısı. Artık beklemekten ve oyalanmaktan yorulduk çocuklarımızın hakkı olan temel eğitimden mahrum edilmeleri kabul edilemez. Yetkililerden bir an önce gerekli kadro atamalarını gerçekleştirip çocuklarımızın mağduriyetini gidermelerini bekliyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yok Çocuklar Mağdur!

11 Eylül 2024 23:22

Milli Eğitim Bakanlığı Okulumuza Bir An Önce Kalıcı, Kadrolu Bir Öğretmen Atanmasını Talep Ediyoruz

11 Eylül 2025 22:08

29 Eylül 2023 12:06