Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 9. Sınıf Oğlumun Hakkı

14 Haziran 2024 11:19

Bu seneki 9 sınıf öğrencilerinin suçu ne diğer sınıflar 6 7 zayıfla 50 ortalama ile geçerken bizim çocuklarımız 60 üzeri ortalama ile sınıfta kalıyorlar. Bu çok büyük haksızlık bir seneleri çöpe gidiyor üstelik maddi durumumuz iyi değilken okutmaya çalışıyoruz bu çocuklar ise girip çalışacaklar mı? Mesleğe mi gidecekler okuldan soğuyorlar kendimden küçüklerle okumak istemiyorum diyor çocuklarımız buz nasıl geri motive edeceğiz. 40 kişilik sınıfta sadece 10 kişi geçmiş. 30 öğrenci kalmış her sınıfta bu kadar öğrenci kalması demek o okulun senede 9 sınıf öğrenci almaması demek çocuklarımıza af istiyoruz en azından 60 ortalama üzeri 4 5 dersi zayıf olanları sınava tabi tutsunlar ya da sorumlu geçirsinler bu seneki çocuklara yazık olmadı deyip sistemi değiştireceksiniz olan bizim çocuklarımıza olacak. Haklarını yemeyin bu çocukların. Gereği ne ise yapılsın lütfen.

Zeynep
Zeynep
15 Haziran 2024 12:38

9 sınıf oğlum i̇nönü Anadolu Lisesinde okuyordu ve Matematik öğretmeninden girdiği sınıfların hepsi şikayetçiydi öğrencilere hakaret ediyormuş siz sözlüde göreceksiniz diye tehdit ediyormuş çocukları idari de merak etmeyin matematik sözlülerini biz gireceğiz çocukları mağdur etmeyeceğiz dediler ama matematik öğretmeni çocukları zayıf verip bırakmış

15 Haziran 2024 10:58

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğrencilerin Psikolojisini Bozan Adaletsiz Eğitim Sistemi

14 Haziran 2024 13:35

15 Haziran 2024 01:28