MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) Romatoloji Bölümün De Asla Randevu Olmaması

23 Şubat 2024 03:23

Bir aydır Romatoloji bölümüne randevu alamıyorum. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Gece gündüz sürekli takip ediyorum fakat maalesef hiç randevu bulamıyorum. Ağrılarım var ve doktora görünmem gerekiyor. Ne yazık ki boş randevu bulunmuyor, aynı şekilde göz randevusu için de durum bu. Ne yapmamız gerektiğini artık bilmiyorum.

İsmail
İsmail

İstanbul Avrupa Yakası Romatoloji bölümüne saat 08,00 /09,00/10,00/14,00/15,00/16,00 da saat başı bakmama rağmen Gaziosmanpaşa'da ikamet ettiğim halde en yakın okmeydakı veya Sultangazi Haseki esh Romatoloji birimine kesinlikle randevu açılmamaktadır. Buna rağmen Bahçeşehir çam sakura, Bahçelievler İstanbul fizik tedavi EAH ne açılmaktadır. Zaten eklemlerimde arı var o kadar mesafeyi bu hastalık bu eklem tutulması ile nasıl gideyim? Doktorlar özel hastanelere gidip gidip duruyor. 1 senedir tedavi olduğum doktor sistemde görülmüyor. Bu da cabası... Yazıklar olsun böyle sağlık sistemine... 1990 lı yıllar ile şu an yaşanan sağlık sistemi arasında zerre tanesi fark kalmadı artık. Eskiden gece saat 04,00/05,00 te sıra beklenip tedavi olunuyordu. Şimdi ise doktora ulaşmak için aylarca (30 ile 40 gün) MHRS başında Anıtkabir nöbetçisi GİB. Nizami bir şekilde bekler olduk... İsterseniz ekteki dosyayı inceleyin görün ispatını.

mhrs-merkezi-hekim-randevu-sistemi-romatoloji-bolumun-de-asla-randevu-olmamasi-1.jpg

06 Mayıs 2024 12:53
Seren sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 12:20

21 Nisan 2024 22:47