Samime sonuçtan hiç memnun değil

MG İ-smart Gecikmesi: Beklentiler Karşılanmadı

16 Aralık 2024 18:31

Mg i-Smart kasım ayında aktif olacak dediniz olmadı. 2025 girmeye son 15 gün 2024 bitmeden getireceğiz diye avundunuz. Sizden sonra bu işe girişen byd bile açmaya başladı. Uygulamayı araçlarına. Araç desteği diz boyu. Bileydim mg hs phev alacağıma seal u alırdım. Madem test bünyesinde bende test aracı olarak mg aracımda kullanmak istiyorum.

profile profile
17 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 09:46

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili görüşmek için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz farklı bir numaranız varsa bizimle paylaşabilir veya bize ulaşabilirsiniz. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 17:34

Ben gerekli yerler ile görüştüm açılacağı yok ben size diyeyim 5-6 ay daha yok gözüküyor. Arayacağınıza buraya şu tarihte açılacak yazın da milleti oyalamayın.

Talha
Talha

Aracı teslim alırken birkaç ay içinde açılacak demişlerdi. Tarih 25 Ekim. Bugün itibariyle halen bir gelişme yok ne yazık ki. Müşteri Hizmetleri çalışıyoruz diyor? Her şeyin ucu açık ne güzel. Bulgaristan'da adamlar çatır çatır kullanıyor her özelliği, biz internet erişimli araç aldık milletten fazla para ödedik ama nafile... Çok üzülüyorum. Yaz sonuna kadar toparlamazsa bu arabayı satarım.

Önder
Önder

Katılıyorum size

Samime

Bayi danışmanı bir dahaki parti mg hs phev araçları gelene kadar açılmayacağını söyledi. Partinin gelmesi nisan-mayıs dendi. 5 6 ay daha açılmaz bu uygulama boşuna beklemeyin

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye'de İ-smart Uygulaması Hayal Kırıklığı Yaratıyor

28 Şubat 2025 11:50