Düğün Öncesi Mobilya Teslimatında Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Düğün Öncesi Mobilya Teslimatında Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
20 Kasım 2024 15:551.535

2024 Nisan ayında çeyiz paketi aldım ve temmuz 15'inde gelmesini istedik. Her şeye tamam, tabii ki olur deyip orada bizden nakit olarak ödemeyi aldılar, sözleşme de yapıldı. Hangi tarihte teslim edileceği, hangi ürünlerin alındığı da yazıyor fakat ürünler benim evime 16 Ağustos gecesi geldi. 17 Ağustos benim düğünüm var, ürünler akşam dokuz on gibi geldi ve saat 12'yi geçti, hâlâ kurulum yapılıyordu, evin içi rezil gibi oldu. Bir gün sonra evleniyorum, yaşadığım stresi anlatamam. 15 Temmuz'dan beri bugün getiriyoruz, yarın getiriyoruz deyip telefonu suratınıza kapatıyorlar. Zaten 50 defa arıyorsunuz, telefon hep meşgul. O arada açarlarsa ne mutlu, yarabbi şükür diyorsunuz. Gelen ürünlerimde hata vardı, yatak odam mobilyası yırtık ve delik geldi. Koltukların orta ayaklarını takmadan gittiler ve bugün tarih 20.11.2024, benim yatak odam ve koltuklarımın arızası için dün geldiler, ben evleneli üç ay oldu. Koltuklar orta ayakları olmadığından otura otura orta kısmı çöktü. Zaten bugüne kadar kaç defa bugün geliyoruz, hafta sonu geliyoruz deyip o gün geldiğinde asla telefonları açmadılar. Ben bunun sayısını bilmiyorum. Eşim bir yandan, ben bir yandan aylarca uğraştık. Piyasaya göre üç beş bin düşük diye aldık ama bin pişmanım, paramı asla helal etmiyorum. Ayrıca biz çeyiz paketini aldık ve hediye olarak robot süpürge vereceklerini söylediler. Benim evime robot süpürge gelmedi, arayıp soruyorum, 'Abla biz o süpürgeden kimseye vermedik zaten' deniliyor. Bir liramı bile helal etmiyorum. İletişim sıfır, konuşma üslubu asla yok, sürekli geçiştirme, sürekli oyalama. O kadar rahat yalan konuşuyorlar ki eminim benim gibi birçok kişi de bu şekilde mağdur olup asla ayak basmayacaktır.

24 Kasım 2024 14:39

Merhaba iyi günler Meltem hanım size bir hizmet verilmiş Ve burada görsel de yayımlanan parça değiştirdikten sonra sorunlar giderildikten sonra şikayet yazmanız ve sorun giderilmemiş gibi sergilemeniz hiç ama hiç etik bir davranış değildir Değişen ve giderilen sorunlu parçayı görsel olarak bura ekliyoruz Firma olarak tüm kanuni yollardan da hakkımızı savunacağız Verilen tarihte ürünler hazır edildi Arkadaşlar sizi aradı ve siz ev hazır değil daha sonra getirin deniz ve bizde programı ona göre ayarladık ama sizi gene memnun edemedik İyi günler dileriz

Eki aç
24 Kasım 2024 14:33

Merhaba iyi günler Zaten tüm sorunlar ve problem giderildi Ve sorun şu biz size hizmet verdikten ve sorunlu parçayı değiştirdikten sonra sizin yorum yazmanız çok garip açıkçası Ve sizi verilen tarihte ürün ler hazırlandı ama siz kendiniz tarihi ertlemenize rağmen bizi suçlamanızda çok garip açık çası hizmet verdiğimiz halde şikayet yazmak da garip güle güle kullanın hanımefendinin değişmedi dediğin parçayı görelsel olarak ekledim hayırlı günler

Lindo Mobilya (Bayrampaşa) Mobilya Teslimatında Yaşanan Büyük Mağduriyet

26 Eylül 2024 00:531.224

Kasım 2023 tarihinde nişandan sonra mobilyalarımızın tamamını almak için maalesef ki buraya gittik. Aynı yalanlar, aynı ...

5 Destek