Cihad sonuçtan hiç memnun değil

Mezza Mobilya Defolu Ürün Gönderimi Ve WhatsApp Hizmeti Sorunu

06 Ağustos 2023 21:09

3632 Versace 52x55 2 çekmeceli ayaklı komodin sepet adlı üründen satın aldım. Çekmece kaydıraklarının montaj edilmesi için işaretli kısımlara montaj yapar isek millerin çevirilmesi imkansız oluyor diye durumu firmanın WhatsApp hattına bildirdim. WhatsApp hattı o kadar kötü ki, öyle amatör ve saygıdan yoksun birini oraya koymuşlar ki haldur huldur, eğitimsiz şekilde konuşuyor. Bana hiçbir şekilde yardımcı olamadı. Bana video atıyor ama zaten sorun videodaki parça ile bana gönderilen parça arasında fark olması. Size attığı mesajı yorum katmadan paylaşıyorum. "Biz tornavida değil de başka bir şey mi kullanıyoruz". Montaj edilmesi için işaretlenen kısımlara malzemeleri monte ettim. 2 çekmece arasında 3 parmak boşluk kaldı. Aşağı yukarı deneme yanılma yoluyla sürekli deneyerek yamuk yumuk da olsa montaj yaptım maalesef kötü bir görüntü çıktı ortaya. Çöp oldu kısaca. WhatsApp hattına tekrar değinmek istiyorum. Bir müşteri ile görüştüğünün farkında dahi olmayan biri var orada. Umarım yakın zamanda kendisine çeki düzen verir ya da verdirilir.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
02 Ağustos 2024 00:29

İlknur
02 Ocak 2024 16:33
Zizuva.com TV Sehpası Üretim Hatası
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 17:35