Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Manipülasyon Ve Zarar

04 Aralık 2024 21:09

Mexc borsasından 0,0018301 fiyatından spot cüzdanıma 6.890.135,73 adet bitçi coin aldım. Fiyat 0,0019 üzerine çıkınca satmak ve çıkmak istedim.

Limit emri girdiğimde mexc o anki fiyattan satış yapmama izin vermeyerek, beni piyasa fiyatından satışa zorladı. Piyasa sat emri verdiğimde coinlerimin tamamının satılmasını kısıtlayarak ve satılmasına izin verdiği coinleri ise maliyetimin çok aşağısından satarak beni 35 bin lira zarara uğrattı.

Mexc manipülasyon yaparak fiyattaki ani düşüş ve çıkışlarla insanları yanıltmakta ve zarara sokmaktadır.

04 Aralık 2024 21:09

6.890.135,73 adet bitçi coin almama ve toplamda 45 bin lira karda iken çıkmak istemem ve bu süreçte mexc nin manipülasyonu ile 35 bin lira zararla satış yapabildim. Toplamda zararım 80 bin Türk lirasıdır. Mexc nin zararımı karşılamasını talep ediyorum. Zararım karşılanmaz ise her türlü platformlarda bunu kripto çevrelerinde tanıdığım herkese anlatacağım. Mexc nin ne kadar güvensiz olduğunu herkese anlatacağım. Bu zararımın onlarca katı mexc nin zarara uğraması için üye kaybettireceğim.

04 Aralık 2024 23:07 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Aralık 2024 08:17

Dalga mı geçiyorsunuz. Ben 0,0018301 den 6.890.135,73 adet Bitçi coin aldım. Fiyat 0.0019 u geçtikten sonra defalarca limit satış emri verdim. Hem hepsini vererek hem parça parça denedim. Fakat siz 0.0019418 e kadar yükselen ve bana 100 bin lira kar getiren satış emirlerimin hiçbirini gerçekleştirmediniz. Daha sonra piyasa emri vererek satmak istedim. O zamanda hepsini satmama engel oldunuz ve fiyatı anlık olarak maliyetimin altına düşürerek benim zarar etmemi sağladınız. Ben neden 0.0018301 den aldığım coini daha aşağıdan satayım. Aptalmışım. Dalga geçmeyin. Bütün süreci inceleyin.

05 Aralık 2024 08:39

Ben gerçek fiyatın altına limit emri verdim defalarca anlık olarak. Onlarında satışına engel oldunuz. Neden. 500 bin liralık işlem olduğu için engel oldunuz. Siz insanları yanıltarak ellerindeki parayı alıyorsunuz.

05 Aralık 2024 08:42

Mexc borsasının insanları nasıl zarara uğrattığını ve paralarını aldığını herkese duyuracağım. Binance borsasında böyle manipülasyonlar olmuyor. Limit emri de versen piyasa emri de versen Binance hemen gerçekleştiriyor. Binance her yönden güvenilir. Bu iletiyi okuyan herkes duysun. Mexc borsası insanları yanıltıp paralarını haksız olarak alıyor.

05 Aralık 2024 09:39

Dalga geçmeyi bırakın ve zararımı karşılayın. Yüklediğim son fotoğrafı herkes görsün. Mexc yalanı bırak. Fiyat dün 0,0019 un üzerine çıktı ve siz bana 6 milyon token ı sattırmadınız. Piyasa emri verdiğimde fiyat maliyetimin üzerinde olmasına rağmen maliyetimin aşağısından tökenleri satış yaptınız. O hareketler neden işlem geçmişinde gözükmüyor. Olmadıysa tokenler nerede.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Borsasında Gerçekleşmeyen Satış Emri ve Zararın Karşılanmaması

mexc-borsasinda-gerceklesmeyen-satis-emri-ve-zararin-karsilanmamasi-1.jpg

Ferdi
16 Mart 2025 05:40
Mexc Borsasında Haksız Likidasyon Mağduriyeti!
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
04 Mart 2024 22:56
Mexc Yatırımcı Mağduriyeti ve Haksız Fiyatlandırma
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu

09 Nisan 2024 01:58
Mexc Müşteri Mağduriyeti, Borsa İşlemlerinde Kayıp Ve İade Sorunu
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mexc Coinlerimi Vermiyor!

Adem