Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları E.V.A Hastanesi (Levent Semt Polikliniği) doktor tavrı!

24 Mayıs 2024 12:31

Baltalimanı Hastanesi Levent Semt Polikliniği Dahiliye doktoru *** *** son derece hakaretvari konuştu. Hastaya soru sordurmadı ve tiroit ilaç dozunu 25'ten birden 75'e çıkardı. Birden yükseltmemiz sakıncası olur mu diye sorduğumda siz psikiyatriden randevu alın diye hakaret etti. İşini seven doktorların böyle kurumlara atamasını rica ediyorum, işini sevmediği o kadar belli ki bunu hastalara güler yüzlü göstermeyerek, soru sormalarına mani olarak ve hakaret ederek yansıtıyor.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bir Poliklinikte Yaşanan Olumsuz Deneyim

16 Eylül 2023 01:50

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Levent Semt Polikliniği) Psikiyatri Hizmetleri Üzerine Değerlendirme

17 Temmuz 2024 15:15
H. Nur sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Hastanesi Levent Semt Polikliniği Psikiyatri Bölümünde Sözde Muayene!

25 Ağustos 2024 13:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Saygısız Üslubu Ve İlgisiz Tavırları

10 Ekim 2024 21:04