Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bir Poliklinikte Yaşanan Olumsuz Deneyim

16 Eylül 2023 01:50

Baltalimanı kemik Hastanesi Levent semt polikliniğinden Diz kalça ayak ve ayak bileği hastalıkları ortopedi doktoru aşım B***** P*** isimli doktordan MHRS üzerinden Annem için randevu aldık. Babam ile ilk hastaneye giriş yapıldı içeri maskesiz almadıkları gibi azarlayarak eczaneden maske alin gelin dendi. Hastanesin maske nasıl bulundurmazsınız. Bir daha eczaneye gidip maske aldı babam. İçeri babamı ve beni sokmadılar. Annem tek başına girdi. Muayene kesinlikle etmediği gibi doktor sadece derdin ne deyip yorum yapan bir doktor. Maskesiz almıyorlar poliklinik kirlilik içinde her yer çöplerle dolu. Allah kimseyi buraya düşürmesin. İnsana saygı sıfır. Sonuç olarak boşa gidilen zaman kaybı bir yer. Özel hastaneye gitmeye karar verdiren bir poliklinik. Baltalimanı kemik ortopedi yeri diye buraya gitmiştik yazık gerçekten. Burayı denetleyen bir yer yok mu acaba

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi MR Randevusu Vermemek İçin Uğraşıyor

10 Temmuz 2024 12:16
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Metin Sabancı Hastanesi Baltalimanı Hastanesinin Liyakatsizliği

15 Ağustos 2024 14:56

Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinikteki Doktor Muayenesi Deneyimi

24 Ocak 2024 12:03