Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Mesut Sezer Sürücü Kursu Çok Mağdur Oldum!

20 Temmuz 2024 08:06

Mersin. SRC psikoteknik. Yani Mesut Sezer sürücü kursu'ndan 2012 ve 2013 tarihlerinde. SRC 1 ve 3'e kayıt oldum. Bir dosya yaktım. Daha sonra yeni bir dosya açtım ve tekrar sınava girdim. Sınav sonucu bana kazandığımı söylediler. Ben de işimden Dolayı ve kazanma şaşkınlığından dolayın sadece kazandığıma odaklanmıştım. Bana söylenen harcı yatırdım. 1 ve 3 SRC'min olduğunu biliyordum. Bugün ise SRC 1 ihtiyacım oldu. Ben de e-devlet'ten kontrol ettim SRC 1 olmadığını gördüm. Ben de kendilerini aradım. Bana Senin bizde öyle bir kaydın yok dediler. Sadece Psikoteknik ve SRC 5 kaydın var dediler. SRC 5'ide kazandığımı söylediler. Ben de onlara benim SRC 5 yok size kayıt oldum fakat sınava hiç girmedim dedim. Bizde var dedi o zaman benim SRC 5'imi verin dedim. O da yok yalan çıktı. Daha sonra Ulaştırma Bakanlığı'nı aradığımda kaydım onlarda gözüktü. Bu seferde sen kazanmamışsın dediler. Yani Çok mağdurum. Ben bu sıkıntıyı yaşadım. Elimde bir belge olmadığı için onların hakkında şikayette de bulunamadım. Benim o zamanki dosya masraflarım hepsi benden gitti. Bana yardımcı olacak bir yetkili varsa yardımlarınızı bekliyorum. Beni başlarından saldılar mağdurum.

Mahsum
Mahsum
22 Temmuz 2024 10:38

Mesut Sezer SRC teşekkür değil hakkımı helal etmiyorum beni kaldırsınlar bir de teşekkür mü edeyim

Meryem
Meryem

Mesut Sezer surucu kursuna kaydoldum. Dosyamı başka şubeye gönderdiler, orada çalışan personel sürekli azarlayarak konuştu. Sonra psikoteknik ve SRC senedimi yirtti. Ne yapıyorsunuz dediğimde cevap bile vermedi. Mesut Sezer konuyla hiç ilgilenmedi, arıyorum açmıyor, mesaj yazıyorum cevap bile vermiyor. Gerekli yerlere başvuru yapacağım.

Sürücü Kursunda Eşitsiz Muamele Ve İletişim Sorunları

07 Ocak 2025 14:28

Mersin Akdeniz SRC Paramı İade Etmedi

06 Ekim 2025 10:46
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Marmara SRC Mağdur Etti

09 Ocak 2025 14:37