Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 00:16

26 Nisan tarihinde messt kartımla internet sitesinden alışveriş yapıyordum ödeme sırasında mest kart hata verdi tekrar denedim tekrar hata verdi bunun üzerine kendi kredi kartımla alışverişimi tamamladım. Sonraki gün kredi kartımın hesap ekstresini kontrol ettiğimde hem kendi kredi kartımdan alışveriş tutarının çekildiğini hem de messt karttan hata vermesine rağmen aynı tutarın çekildiğini fark ettim. Yani hata vermesine rağmen kredi kartımdan parayı çekip messt hesabıma yatırmış. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda 45 günlük bekleme suresi olduğunu bu sure içinde parayı hem iade etmeyeceklerini hem de kullanamayacağımı belirttiler. Kredi kartımdan parayı çekip nasıl iptal etmiyorsunuz benden habersiz.? Sorunumun en kısa sürede çözüme kavuşmasını istiyorum. İptal iade formuda doldurdum inşallah bir an önce paramı yatırırsınız.

01 Mayıs 2024 12:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Yaşamış olduğunuz deneyim için üzgünüz. Size daha hızlı ve sağlıklı yardımcı olabilmemiz için talebinizin detayını açıklayan mail iletmenizi rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

01 Mayıs 2024 21:46

Mail attım işlemi iptal edip paramı yatırmak bu kadar zor mu?

02 Mayıs 2024 08:54

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için [email protected] adresimizden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

07 Mayıs 2024 13:17

İstediğiniz belgeleri atmama rağmen hala para mi iade edemediniz

07 Mayıs 2024 13:49

Hülya
13 Haziran 2024 17:18
Messt Paramı Hesaba Geçmiyor
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Messt Kart Limiti Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Emir