Merkez Prime Hastanesi (Gebze) Diş Teli Tedavim Yarım Kaldı.

Merkez Prime Hastanesi (Gebze) Diş Teli Tedavim Yarım Kaldı.
05 Mart 2024 19:43

Yaklaşık 2,5 yıl önce, Gebze Özel Merkez Prime Hastanesi Ortodonti Bölümü'nde K***** I*** Ç******* ile diş teli taktırma serüvenim başladı. Diş tellerim çıkarılıp plak takılma anına kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Diş tellerimi yaklaşık 9 ay önce çıkardık ve diş tellerimi çıkardığı zaman benden plak ücreti talep etti. Oysa tedavi başında bana ilk plağın ücretsiz olduğunu söylemişti. Kendisine bunu hatırlattığımda, 'Sen ilk yaptırdığında enflasyon çok düşüktü ve çok düşük fiyata telleri taktırdın, şu an enflasyon çok yüksek, bu plaklara para vermen gerekiyor' açıklamasında bulundu. Ben tedavi sürecinde ödemem gereken tüm parayı zaten ödemiştim. Ve ekstra olarak yaptığı açıklamadaki enflasyon bahanesi bana oldukça anlamsız geldi. Ayrıca zaten evlilik aşamasındaydım, bunu da kendisine açıkça belirttiğimde sözlü olarak tartıştık fakat kendisine ve şahsına karşı herhangi bir kötü söz kullanmadım. Daha sonra sakinleşerek 'Tamam, sana düğün hediyem olsun' dedi ve ben de uzatmadan hastaneden ayrıldım. Bir sonraki randevuya kadar kendisiyle görüşmedik. Aradan 6 ay geçip hastaneye aradığımda K***** I*** Ç*******'ın Gebze Özel Merkez Prime Hastanesinden ayrıldığı söylendi. Tedavim için hocaya ulaşmak istedim ve kendilerinden hocanın numarasını rica ettim. Hocaya mesaj attığımda bana geri dönüş yapma gereği bile duymadı. Bunun sebebi ise ücretsiz hakkım olan plaklardan para talep etmesiydi. 2 gün önce bana şu mesajı attı: 'Merhaba İbrahim, evet okudum mesajlarını ancak bitim randevunda yaşadığımız tatsızlıktan dolayı kontrollere yardımcı olamayacağım.' Benim tedavi sürecim bitmeden benden haksız plak parası talep ettiği için ve benden alamadığı için benim tedavim bitmeden benimle ilgilenmeyeceğini söyleyip benim ona tek bir yerden ulaşabileceğim numaradan engelledi. Ben şu an mağdurum, yapılması gereken tüm ödemeyi sağlamış olmama rağmen tedavim yarım kaldı. Bana altı ay sonra tekrar randevu al ve dediğinde bu durum ile karşı karşıyayım. Hocanın hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ve ulaşamıyorum. Bu yaşadığım süreçte hasta haklarına dayanarak kendisi hakkında işlem yapılmasını talep ediyorum. Mağdur olduğumu ve ödediğim parayı bilmesine rağmen tedavimi yarım bırakması doğru değil. Bunu hiçbir doktor hastasına yapmamalı. Gerek Merkez Prime Hastanesi, gerek baş hekim, gerekse doktorun kendisi, herkesin bu konuda yardımcı olmasını ve tedavimin tamamlanmasını talep ediyorum.

Doktorun Önyargılı Tavrı Ve Yetersiz Tedavi

26 Mart 2025 01:42
Elif sonuçtan memnun değil

Duygu Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şikayeti

22 Şubat 2024 08:48
Beyhan sonuçtan memnun değil

Merkez Prime Hastanesi (Gebze) 2 Saat Bekletilme

28 Kasım 2023 12:52
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Randevu Ertelemesi Ve Fiyat Değişikliğiyle Yaşadığım Mağduriyet

06 Ağustos 2025 19:32