Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hakaret Ve Bağırma

08 Eylül 2023 10:41

B**** diye kadın doktoru ve yanında çalışan sekreter bayan herkesi azarlayıp bağırıyorlar kimsenin kimseye bağırma ve azarlamaya hakkı yok ben bu insanlardan şikayetçiyim. Kimseyi ağlatmaya üzmeye helede hamile bayanları asla hakkı yok kaldıramıyorlarsa bu meslekte işleri ne ben sorarım

Sami
Sami

Evet bu konuda sonuna kadar haklısınız. Doktorun yanında ki sekreter, Doktordan daha fazla Prof. A benziyor. Hastaneye gelenler zaten keyfinden gelmiyor hasta oldukları için buradalar, bir de üstüne azar ve saygısızlık. Emin olun bu sadece Mengücek Gazi Hastanesinde var. Birçok hastane gördüm böyle amatör ve saygısız insanlar görmedim. Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimi bunlarla hiç mi ilgili değil diye soruyorum. Sanki sağlık ocağı.

Kader
Kader

Begüm hocanın hastayım gayet nazik ve kibar biridir kimseyle tartışacak bir insan değil koskoca hastanede gördüğüm en naif doktor

Ayse
Ayse

Dr. B**** n** m***** gayet anlayışlı işini en iyi şekilde yapmaya çalışan en nahif doktorlardan birisidir. Kırmamaya üzmemeye her seferinde insanlara iyi hizmet vermeyi kendine amaç edinmiş melek gibi bir insandır. Kadın doğum polikliniklerinin ne kadar yoğun olduğunu az çok biliyorsunuz ona rağmen çok anlayışlı bir insan. Bu şikayeti doğru bulmuyorum.

Azra sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 13:50

27 Ağustos 2023 19:06