Memorial Hastanesi Şişli -Yanlış Tanı Ve Gerekenden Fazla Alınan Ödeme!

28 Mayıs 2024 10:11

Şişli Memorial Hastanesi'nde 2 farklı problem yaşadık. Birincisi yanlış sonuç, ikincisi de ödeme ile ilgilidir.

1. Yanlış sonuç verilmesi;
Eşime lenfoma şüphesi ile 25.04.2024 tarihinde biyopsi yapıldı. 05.05.2024 tarihinde sonuç 'Mediastinal bölgede sarkom' olarak verildi. Sonucu gören tüm doktorlar Mediastinal bölgede daha önce sarkom kanseri görmediklerini ilettiler. Memorial bu sonuç doğrultusunda kemoterapi için hazırlıkları yaptı. Nadir ve zor bir kanser türü olduğu için ağır bir tedavi planlandı.
Tedavi ve süreç ağır olacağı için farklı hastane ve doktorlardan görüş almak istedik ve sonuçta patoloji tekrarı yapıldı. Gelen yeni sonuca göre eşimin lenfoma olduğu tespit edildi.
Emin olunmayan bir sonuç yerine hastanenin farklı hastanelerden görüş istemesi doğru olmaz mıydı?
Verilen patoloji sonucuna güvenerek kemoterapi başlasaydı ve eşim yapılan yanlış tedavide ne duruma gelecekti?

2. Ödeme problemi;
Kapsamlı bir sağlık sigortamız var ve biyopsi günü (25.04.2024) sigorta şirketi tüm gün bizimle yakından iletişim halindeydi. Sigortamız gün içerisinde bize 3.500 TL civarında ek bir ödeme yapacağımızı iletti.
Eşim taburcu olurken hastane bizden ilk önce 3.500 TL ödemeyi aldı, 5 dakika sonra gelip yanlış ödeme aldıklarını ve 20.508,86 TL ödeme almaları gerektiğini ilettiler. Eşimin çok sancısı olduğu için konuyu uzatmayıp ödemeyi yaptık.
Sonrasında 08.05.2024 tarihinde mailimize faturalar ulaştı, hastane bizden 20.508,86 TL ödeme alırken 10.789,23 TL fatura kestiklerini tespit ettik. 10.05.2024 tarihinde hastaneyi aradığımızda fazla ödeme aldıklarını ilettiler ve parayı 10 gün içerisinde iade edeceklerini ilettiler. Bugün 28.05.2024 ve 18. Gündeyiz, hala iade işlemini gerçekleştirmediler.

Sayın Memorial Sağlık Kurumları,
Bizlerden dönüş gelmesi fazla ödeme ile ilgili bizlerle iletişime geçecek miydiniz?
10. Günde yapılacak iade 18. Gününde neden hala yapılmadı?
Her şeyden öte, yanlış tanıya istinaden yanlış tedavi uygulandığı durumda bu sorumluluğu alabilecek miydiniz?

28 Mayıs 2024 11:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Haziran 2024 13:13

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 09:07
Memorial Hastanesi Ödememin İadesi Hk

Memorial Hastanesi Fiyat Farkı Ve İletişim Sorunları

21 Ocak 2025 03:53

Memorial Hastanesi Memorial Şişli - Ataşehir Şikayet

17 Mayıs 2024 11:42
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 12:54