Memorial Hastanesi Hizmet Kalitesi İle İlgili Deneyimim

03 Ocak 2024 16:16

16 Aralık 2023 tarihinde eşimle erken doğum için gittiğimiz Memorial Park Orman Diyarbakır Hastanesi'nde VIP oda talep ettik. VIP hizmet alabilmek amacıyla yaptığımız bu istekte, devlet hastanesindeki odaların daha kusursuz olduğunu ve hemşirelerle karşılaşabileceğimizi gördük. Hem müşteri temsilcisi hem de hasta hakları bölümüne yaptığım şikayetlere henüz bir dönüş yapılmadı. Bugün de müşteri hizmetlerine işitme cihazı için randevu almamıza rağmen, Memorial Dicle Hastanesi'nden randevu verdiler. İl dışından geldiğimiz halde, personelin raporlu olduğunu ve işitme cihazının bulunmadığını öğrendik. Söylemek istediğim şu ki; Türkiye'deki en kötü hizmet veren hastaneler arasında Memorial'ı sayabilirim.

05 Ocak 2024 10:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Ocak 2024 16:24

Knk sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi'nde Fiyat Artışı Ve İlgisiz Personel Deneyimi

07 Mayıs 2025 20:43
Fırat sonuçtan memnun değil

Memorial Hastanesi Diyarbakır Dicle Memorial

26 Haziran 2023 09:04
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 14:30
"Yapılan açıklamalar yeterli oldu. Ancak iletişim merkezi ile hastane sisteminin uyuşmaması beni hayal kırıklığına uğrattı. Tüm sorun iletişim merkezi sisteminin verilerinde doğum paketi olduğu görünsede, hastane ocak ayında aldığı karar ile doğum paketi uygulamasını kaldırdığını bununla alakalı iletişim merkezine bilgilendirmenin yapıldığı, sistemin güncel olmadığını beyan ettiler. Netice de net cevap alabildiğim için teşekkür ederim."
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 16:11

28 Ekim 2023 11:08