Başak sonuçtan çok memnun

Meltem Modüler Mobilya Mobilya Mağazasındaki İade Süreci Sorunları

10 Şubat 2024 15:51
Başak'ın Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olan Gülşah Hanım'a çok teşekkür ederiz.”

Merhabalar,

28.10.2023 tarihinde Aydın Meltem Modüler Mobilya'dan bir genç odası takımı aldık. 8 haftalık teslimat süresi olan 28 Aralıkta ürünlerimiz teslim edilmedi. 10 Ocak 2024 tarihinde Aydın şubesi ile tekrar görüştük ve bize haber vereceklerini ilettiler. 12 Ocak 2024 tarihinde Aydın şubeden aranarak ürünlerin en geç 20 Ocak 2024 e kadar teslim edileceğini belirttiler. 18 Ocak 2024 tarihinde İzmir bölge müdürlüğünden biri arayarak ürünlerin bu hafta yetişmeyeceğini daha üretime yeni girdiğini ve en erken 23 Ocak 2024 te teslim edilebileceğini iletti. Bu şartlarda normal teslim süresini yeterince aşan bir durumda 18 Ocak 2024 günü Aydın şubesine giderek iptal etmek istediğimizi ilettik. İptal işlemini başlattılar ama hala ücret iadesi kredi kartı üzerinde görünmüyor. Bir an önce ücret iadesini kartıma gerçekleştirilmesini istiyorum.

Teşekkürler.

12 Şubat 2024 11:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Şubat 2024 11:17

Meltem Modüler Mobilya tarafından ulaşıldı, çözümün gerçekleşmesini bekliyoruz.

12 Şubat 2024 11:44

Değerli müşterimiz, öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim ile ilgili markamız adına üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Bahsi geçen iade konusu ile ilgili gün içinde çözüm sağlanacaktır. Saygılarımızla..

13 Şubat 2024 09:42

Problem çözüldü, ödeme yapıldı. Bize yardımcı olan Gülşah Hanım'a çok teşekkür ederiz.

13 Şubat 2024 09:43

Yardımcı olan Gülşah Hanım'a çok teşekkür ederiz.

03 Ağustos 2025 12:54

06 Ekim 2023 16:01
Meltem Modüler Mobilya Genç Odası Teslim Edilmedi
Oğuz sonuçtan memnun

17 Ocak 2024 23:08
"Her ne kadar biraz geç ve ilk etapta eksik teslimat yapılsa da, sonradan iletişime geçtiğimiz Burak bey çok iyi ilgilendi ve yanlışlıklar için özür amaçlı hediye lambader gönderdiler. Özellikle Burak beye teşekkür ederim."
Meltem Modüler Mobilya Kapatıldığı İçin Siparişimiz Teslim Edilmiyor
Ahmet sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 22:53
"Sorunum geçte olsa çözüldü. İlgi alakanız için teşekkürler"
Hüsamettin sonuçtan çok memnun

Hüsamettin
04 Mayıs 2024 23:19
"Ana müdürlük tarafından arandım özür dilendi benden ücret karşılığı değiştirilecek parça fabrikadan ücretsiz gönderilip değişim yapıldı Çilek Mobilya merkez burda ki şubeyi arayıp gerekli uyarıları yaptı teşekkür ederim ilgi alakanız için."