Ali sonuçtan hiç memnun değil

Batman Mektebim Kolejinde Öğrenci Güvenliği Sorunu

18 Aralık 2024 20:10

Merhabalar, Batman Mektebim Koleji'nde öğrencim var. Aynı sınıftaki başka bir öğrenciden farklı zamanlarda üç defa şiddet gördü. Saldırgan öğrenci için önlem alınmasını istediğimizde, İngilizce öğretmeni benim çocuğum mağdur olmasına rağmen oturma sıralamasında en az 3-4 sandalye uzak oturtarak çocuğumun psikolojisini bozdu. Bu uygulamanın yanlış olduğunu anlatmak istediğimizde, müdürün odasında bize saldırgan tavırlar sergileyerek yaptığının doğru olduğunu ısrar edip ergenler gibi ağlamaya başladı ve odadan çıkıp gitti. Kendi kurumuna, odada bulunan müdürüne ve bize saygısızlıkları saymakla bitmez. Eğitimcilerin bize çocuk büyütmekte yardımcı olmak yerine, ergen liseli gibi kendini öğrenci zanneden insanlara katlanmak zorunda kalıyoruz. Sorun mu istiyorsunuz? Paranızı hakaret edilmek ve saygısızlık görmek için mi harcamak istiyorsunuz? O zaman hepiniz Batman Mektebim Koleji'ne bekliyorum.

Ali
Ali
20 Aralık 2024 15:52

Öğrencim arkadaşlarını ve sınıf öğretmenini sevdiği için bu olaylardan sonra gonderik ancak gün içinde dersleri konuşurken çocuğum İngilizce dersinde korku ve endişe yuz ifadesi ile ING öğretmeni beni sınıftan ayrı bir yere oturdurdu ve git bunu da anne ne anlat dedi. Beceriksizliğini öğrencileri ayrıştırarak gizlemeye çalışan ve öfke sinir kontrolü olmayan 4 yaşındaki bir çocuktan hincini çıkarmaya çalışan ong ogtetmeni bu imkanı ve yero sağlayan bir öğretmene bile sozy geçmeyen herkese efesle kınıyorum. Eğer endişe içinde çocuğunuzu okula göndermek istiyorsanız aklimiz hep orada kalsın istiyorsanız saçma sapan kararlar alıp uygulamaya diretmeye çalışan insanları istiyorsanız yalan gülücükler ve hoşgeldin insanları ve çalışanları görmek istiyorsanız benim derdim yok trip çekerim deneyimsiz ergen öğr çalışmak isterseniz buyurun Batman Mektebe ben bunların hepsini yaşadım çünkü

İshak sonuçtan memnun değil

Çocuğuma Yönelik Hakaretler Kabul Edilemez!

08 Şubat 2025 22:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mektebim Koleji Batman Mektebim Kolejinde Skandal

28 Temmuz 2024 00:36

Ted Okulları Batman Merkez  Hayal Kırıklığına Uğrattı!

25 Mart 2024 23:14
Ted Okulları Batman Merkez  Hayal Kırıklığına Uğrattı!

18 Ekim 2024 22:00