Betul sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 03:38

Saçımı boyamak için Instagram üzerinden bir sayfa buldum. City's'de. Instagram'da uzun süre saçımla ilgili detay verip net bir fiyat aldım. Israrla saçım için önceliğim yıpranmaması idi. Bunu vurgulayarak işlemin bana uygun olup olmadığını sordum. E**** adlı kuaför bana kesinlikle saçınız sağlıklı görünüyor yaparız dedi. Ben de net bir fiyat istedim 6 bin tl için anlaştık. Ardından kuaföre girdim ve saçımı arkadan denemek için 20 dakika açma işlemi yaptı. Saçımın koptuğunu gördüm ve sanırım bana sarı olmaz ya komple siyaha boyayalım ya da daha doğal koyu ağırlıklı ışıltılı bir renk yapalım dedim. O da kesinlikle bana güven ben saçını hiçbir şekilde yıpratmadan açacağım müthiş olacak dedi. Ardından 6 bin tl'ye anlaştığımız halde senin saçınla ben çok uğraşacağım çok vaktimi alacak o yüzden 7.500 TL alacağım senden dedi. Ben de özellikle konuştuk ve 6 binde anlaştık şimdi böyle yapmanız hoş değil dedim. O da bu kadar emek vereceğim kimse bu fiyata yapmıyor her yer daha fazla dedi. Neyse ben de tamam 7bin olsun bir de bakım yapın dedim. Kabul etti. Saçımı boyarken krepe yaparak açmak yerine grip bir şekilde bu benim tekniğim diyerek boyadı. Ve "çok emek vereceğim" dediği saçı 2 saatte bitirdi ama nasıl bitirdi. Saçlarım o kadar kötü kesik bir renk oldu ki ben hayal kırıklığı yaşadım. Sonra onu da geçtim bir baktım saçlarım kopuyor elime geliyor. Krize girdim. Saçımı insan içine çıkılamayacak hale getirdiğine mi yanayım yoksa saçımı yaktığına mı yanayım elim ayağım boşaldı. Geriye sadece cila kalmıştı ama saçlarımı o cila hayatta kurtaramazdı. Ben bunun üzerine ağlamaya başlayınca onlar telafi etmek yerine bir esmer kadın bir orta yaşlı erkek ve bir de saçımı boyayan Er. Kan isimli şahıs toplamda üç kişi üzerime yürümeye başladılar. Ve benim sadece para ödememek için oyun yaptığımı iddia ettiler. Ben ağlayıp sitem ederken bağırma sen dolan. Cısın diye hakaretler yağdırıp beddua ettiler. Geç bir saat olduğu için orada kimse kalmamıştı sadece ben vardım. Bu defa saçımın derdini unutup bunların zorbalıklarına maruz kaldım. Hayatımda bu kadar korkunç bir kuaför deneyimi yaşamamıştım. Rabbim düşmanıma yaşatmasın. O yarı şampuanlı ıslak saçla oradan çıktım ve Ataşehir'de bir kuaföre gittim. Adam saçımı görür görmez şok geçirdi. Bir saat boyunca toparlamaya çalıştı. İnsan içine çıkılabilecek hale getirdi. Diyeceğim o ki bu insanlara asla güven olmaz. Daha önce bir yakınım da gitmiş aynı yere bugün söyleyince fark ettik o da aynı problemi yaşamış. Gitmeyiniz!

Songül sonuçtan hiç memnun değil

Daylight Kuaför Pişmanlığı Vaat Edilen Asla Olmuyor

10 Şubat 2024 15:37
Daylight Kuaför Pişmanlığı Vaat Edilen Asla Olmuyor
Azra sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 01:24
Venom Kuaför (İzmir) Saçlarım Yandı Rengi Olmadı
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Aldatmacası: Beklentilerimin Tersine Sarı Saç Kabusu

31 Mart 00:04

Hair Chefs 7600 Tl Kötü Saç!

07 Mart 2024 00:49
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Rıza Demir Bayan Kuaför 8 Saat Kuaförde Kaldım Ve 6.500 TL Ücret Ödedim

06 Ocak 2024 22:35