Banu sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Kader Canyiğit K**** C******* İnsanlara Hizmet Vermeyip Hakaret Ve Tehdit Ediyor.

02 Mart 2024 14:53

Instagram'da karşıma çıkan dualarla mucizeler K**** Canyiğit adli sayfadan dua yapılması için görüşme sağladık. Ön ödeme yapmamı istediler, sonrasında sabah "üzerinizde büyü var bunun için adak bozmanız lazım" dediler. İsimle video gönderdiler sonrasında asla iletişime geçmediler. Paramın iadesini istediğimde de cevap vermediler. Şikayet edeceğimi söylediğimde de hakaret edip aile üyelerime ulaşmakla tehdit ettiler ve her yerden engellediler. Bu haksız kazanç, hakaret ve tehditlerle ilgili gerekli mercilere başvuruda bulunacağım. Kimse bu tür sayfalara manevi boşluğa gelip itibar etmesin.

Banu
Banu
08 Mart 2024 23:54

Tehdit etmeye devam ediyorlar.

Merve
Merve

Banu hanım ne durumdasınız tehditler kesildi mi

Mehtap
Mehtap

Pek çok kişiyi mağdur eden ve aleni suç işleyen bu sayfa hakkında tüm mağdurların yasal yollara başvurmasının doğru olduğunu düşünüyorum, sadece bu Web sitesinde bile gördük ki kaç kişiyi mağdur etmiş, hem yasal olmayan hem de helal olmayan bu kazanç kapısı kapanmalıdır.

29 Şubat 2024 17:56
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Kader Canyiğit Güvenimi Suistimal Edip Mağdur Ettiler!

26 Şubat 2024 14:29
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Kader Canyiğit Negatif Enerji Vaadiyle Ödeme Sonrası Hizmet Alamadım Üstüne Tehdit Edildim

23 Eylül 2025 17:22