Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Kader Canyiğit Güvenimi Suistimal Edip Mağdur Ettiler!

26 Şubat 2024 14:29

Instagram üzerinden 'Dualarla_Mucizeler Kader Canyiğit' adlı hesap, rahmani ritüel yaptığını iddia ederek insanları yanıltıyor. 25 Şubat 2024 tarihinde, manevi boşluğum nedeniyle Instagram hesabı üzerinden yazdıklarına inanarak bu hesaba mesaj yazdım. Bana süslü sözlerle ikna edip 1500 lira transfer etmemi sağladılar. Para transferini, Papara Elektronik Para Anonim Şirketi adına TR80001110000***7717324 numaralı IBAN hesabına, Kader Canyiğit adına, 25.2.2024 tarihinde Enpara.com hesabımdan, 202402433395529 fiş numarası ile gerçekleştirdim. Dekontu 0542 711 ***7 numaralı WhatsApp hesabına gönderdim. Ancak, transferden hemen sonra yazdığım hiçbir mesaja cevap alamayınca pişman oldum ve yanıltma amaçlı olduğunu düşünerek işlemden vazgeçtiğimi bildirdim ve paramın iadesini talep ettim. Ancak, bana hakaret ederek cevap verdiler ve numaramı engellediler. Papara Elektronik Para Anonim Şirketi ve 0542 711 *** numaralı telefon ile Kader Canyiğit adlı kişiden şikayetçiyim. Paramı helal etmiyorum.

12 Mart 2024 11:11

Dualarla Mucize-Kader Canyiğit adlı sayfa, beni manipüle edip Papara Adlı firmadan açtığı hesaba para göndermemi sağlamış hemen akabinde pişman olup paramı iade etmesini istememe rağmen paramı gasbederek beni engellemişti. Buradan ve Yasal yollardan şikayetimi yaptım, bugün de Instagram'dan ''ücretsizmedyum'' (ucretsiz_medyum7677) adlı hesaptan beni tehdit eden bir mesaj gönderilmiş, yine aynı kişinin bu tehdidi yaptığı belli. 12.3.2024 günü Saat 10:39 da gönderilen mesajda ''Hatırladın mı beni tüm çevreni ve sevdiğini sosyal medyadan buldum tüm konuşmalar bende var herkese anlatmamı ister misin istemez misin'' diye yazılmış. Bu tehdit mesajını da şikayetime ekliyorum.

Banu
Banu

Mehtap Hanım, aynı şekilde bana da iftira atıp aile üyelerime ulaşmakla tehdit ettiler. Hatta babama yazdılar fakat ailemin ve akrabalarımın haberi zaten var onlar da benimle birlikte CİMER'e şikayette bulundular. Bu haksız kazançlarına ilave olarak hakaret, şantaj ve tehditten avukatım dava sürecini başlattı. Herkese önerim şikayetçi olmalarıdır.

Mehtap
Mehtap

Çok haklısınız Banu Hanım, herkes CİMER'den şikayet etmelidir.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Medyum Kader Canyiğit Negatif Enerji Vaadiyle Ödeme Sonrası Hizmet Alamadım Üstüne Tehdit Edildim

23 Eylül 2025 17:22

29 Şubat 2024 17:56