Sigorta Sorunu Ve Uzun Bekleme Süresi

06 Kasım 2024 09:44

11 Eylül 2024 tarihinde Medipol Mega Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum bölümünde muayene oldum. Özel sağlık sigortam, anlaşmalı olduğu tüm hastanelerde kadın doğum bölümünde de geçtiği halde bu hastanede özel sağlık sigortamdan faydalandırılmadım. Veznedeki arkadaş tam 1,5 saat boyunca beni bekletti ve sigorta ile görüştüğünü, fakat poliçe numaramın kabul edilmediğini söyledi. Daha fazla zamanım olmadığı için hastaneden çıkmam gerekti. Sonrasında sigortayla konuştuğumda poliçemle ilgili hiçbir sorunun olmadığını söylediler. İçeri adım attığınız andan itibaren her konuyla ilgili en az 1 saat beklemeniz gerekiyor. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir hastane.

07 Kasım 2024 10:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Görüşlerinizi önemsiyor ve sizlerle iletişime geçmek istiyoruz. Aşağıda yer alan kanallardan iletişim bilgilerinizi paylaştığınız takdirde en kısa sürede dönüş sağlıyor olacağız. Sağlıklı günler dileriz.

15 Ocak 2024 10:38

Anlaşmalı Sigorta Olmasına Rağmen Hastanede Beklenmedik Ücret Talebiyle Karşılaştık

01 Kasım 2025 11:48
anlasmali-sigorta-olmasina-ragmen-hastanede-beklenmedik-ucret-talebiyle-karsilastik-2.jpg
anlasmali-sigorta-olmasina-ragmen-hastanede-beklenmedik-ucret-talebiyle-karsilastik-1.jpg
Seda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 20:48
Koray sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 10:08
Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 16:25

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri