Hastane Ücret Politikası ve Sigorta Sorunu

08 Ekim 2024 14:42

Ben 30.09.2024 tarihinde Zincirlikuyu Medicana hastanesinde tamamlayıcı sigortam ile kolonoskopi ve endoskopi oldum. Anestezi etkisi ile benden 10500 t. L. Para aldılar. Midemden polip almışlar. Bunu da sigortaya fatura edemezlermiş. Halbuki aynı sigorta ile başka hastanede eşimden polip aldılar ve hiç ücret ödemedik. Peki diyorum neden bana söylenmedi. Ücret alınacağı. Bana verdikleri cevap; bu her zaman olmuyor. Cevaba bakar mısınız? Sigortamı aradım onların haberi bile yok. Bu insanların hassas olduğu durumundan yararlanmaktır. Hakkımı helal etmiyorum ve yasal hakkımı kullanacağım.

15 Ekim 2024 11:16 (Şikayetten 6 gün sonra)

Tülay

Ben de Zincirlikuyu Medicanada yaptıracağım, babamı kolon kanserinden kaybettiğimiz için kontrol amaçlı yaptırıyorum, neyle karşılaşacağımı bilmek istedim. Faturalandırma hususunda çok sıkıntı yaşıyorlarmış. Üzüldüğüm konu ise eşimde Ataköy de yaptırdı polip alındı ve ek ücret ödedik ne yazık ki.

Aynur

Ben paramı iade aldım. Haklarınızı arayın

Tülay

Merhabalar sorununuz çözüldü mü, ben de haftaya endoskopi yaptıracağım ona göre ne yapmam gereceğini bilmem gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim

Aynur

Merhaba, sorunu çözdük ama uğraştık. Baştan konuşun

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
01 Haziran 2024 14:07