Medicana Hospitals Doktor İlgisizliği

09 Ağustos 2024 00:37

31.08.2024 te ortopedi doktoru prof. Dr. ** ** dan randevu aldım. İlk karşılamadan itibaren ilgisizlik ve isteksizlik doktorun yüzünden akıyordu. Şikayet ve olası tanılardan bahsederken bastırarak belirttiği sadece muayene ücretinin ne kadar olduğu gibi maddi konulardı. Tamamlayıcı sigortam olduğu için belki kapsamıyla ilgili bilgi vermek istemiştir diye çok takılmadım.

Ancak kontrol randevusuna gittiğimde sonuçlarla ilgili bilgi verirken oldukça umursamaz tavırlarla konuştu hatta oturduğu sandalyede resmen uzanarak bilgi verdi. Ben başka bir işlem için devlet hastanesine gittiğimde skolyoz olabileceği ihtimali nedeniyle ortopediye mutlaka gitmem gerektiğini söyledim ve filmi gösterdim, şikayetimi dile getirdiğimde ise sintigrafi çekilmesi gerektiği, sigortanın bunu karşılamayacağını söyleyerek bir devlet hastanesine gitmemi önerdi.

İyi niyet aramadığım bu öneri ile beni zaten başında savıp gönderdi. Oysa ücretli ya da SGK kapsamında o çekimin çok rahat ulaşılır fiyatlarda olduğunu yine hastanenizden öğrendim. Tamamlayıcı sigortası olanlar sanırım kendisine layık görmediği bir hasta türü.

Zira koyduğu tanı ile de ilgili ne bir öneri ne çözüm iletti. Devlet hastanesinden sıra alabildiğimde eminim ki çok daha iyi muamele ile karşılaşacağım. Ki bir gün öncesinde b** ç** devlet hastanesinde başka bir bölümde yapılan tüm işlemlerde tüm çalışanlar çok daha kibar ve ilgiliydi. Özel hastanenin ayrıcalığı nerede?

09 Ağustos 2024 08:53 (Şikayetten 8 saat sonra)

Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Hastane Hizmetlerinde Şeffaflık Sorunu

11 Nisan 2025 17:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 17:55
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 11:12
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Cihaz Ve Zaman Kaybı

08 Nisan 2025 15:03