Melis sonuçtan hiç memnun değil

Medical Point İzmir Hastanesi Medicalpoint İzmir Hastanesinde Gerekli Tetkikler Zamanında Yapılmadı

16 Haziran 2024 13:11

07.06.2024 tarihinde Medical Point İzmir hastanesinde dahile uzmanı doc. Dr. B***** S***** muayene olan eşim ishal karın ağrısı ile başvurdu. Kan tahlili bakıldı ve reçete yazıldı. Ağrı ve ishal şiddetlendi karnın sağında toplandı 3 gün sonra kontrole gittik. İstirahat raporu yazıldı. İlaçları kullanmaya devam etti. Şikayetler geçmedi kusma ve ishal şiddetlendi iştahsızlık güçsüzlük sağ alt karında toplandı. Biz apandisit olabilir mi diye sorduk ishalle apandisit olmaz düşünmüyorum dedi. Israr edince usg istedi. Apandisit şüphesiyle acil karın bt çekildi. Eve geldik iki saat içinde telefonla aradı hemen hastaneye acile gidin apandisit dedi. Hastam ihmalsizlik bilgisizlik nedeniyle kötüleşti acil ameliyata alındı. Genel cerrahi ekibi başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi onlara teşekkür ediyorum. Şu an durum belirsiz geç kalsaydı iki gün içinde hayatını kaybedebileceğini ve bir kısım kolonu alınabileceği söylendi. Adı geçen dahiliye doktoru hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını ve adı geçen hastanenin tarafıma açıklama yapmasını bekliyorum. Bayram nedeniyle hekimlerin çoğu izinli. Acil bir şekilde ilgilenilmesini istiyorum. Hastam iyileşirse de bu işin peşinde olacağım bende bir hemşire olarak tanıyı kendim koyuyorum utanç verici bir tablo. Tarafıma dönüş yapılmasını hastamla acil ilgilenilmesini istiyorum.

Timur sonuçtan hiç memnun değil

Medical Point İzmir Hastanesi Yanlış Tedavi Sonucu Yaşanan Sağlık Problemleri!

31 Ocak 09:05

25 Aralık 2023 15:05