Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kayıt Ve İlgisizlik: Sağlık Hizmetinde Hayal Kırıklığı

29 Ekim 2024 23:10

Medical Park Hastanesi Bahçelievler Hastanesinde, şeker testi yaptırmak üzere randevu aldım. Doktora şeker testi yaptırmak istediğimi söyledim. Sonrasında beni danışmaya yönlendirdi. Danışma, özel sağlık sigortamın bunu karşılamadığını belirtti. Ben de bunun üzerine sigortayı aradım. Yetkili kişi, sisteme kilo fazlalığı, halsizlik, vücutta ağrı ve kalp iskemik rahatsızlığı şeklinde kayıt açıldığını, kalp hastalığınız kalıtsal olduğu için provizyon vermediklerini belirtti. Ben de kendilerine, ben sadece şeker testi yaptırmak için geldim, benim belirttiğiniz şikayetlerim yok dedim. Buna kendilerinin bir şey yapamayacağını, bu durumu hastane ile çözmem gerektiğini söylediler. Hastanenin hasta ilişkilerine durumu anlattım, hatta sigorta ile görüştürdüm. Fakat hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ben bu parayı ödemek istemiyorum, bu sizin hatanız yanlış kayıt açılmış dememe rağmen tehdit vari bana ödeme yapmazsanız icra yolu ile alırlar diyerek beni tutarı ödemeye zorladılar.
Özet olarak, özel sağlık sigortamın olması demek, doktorların ticari amaçlı hastalık dışı kayıt açmaları demek değildir. Bu görevi kötüye kullanmak, insanlardan fayda sağlamaktır. Şikayetimin dışında sigorta şirketlerine açılan kayıtlar ve karşılığında elde edilen kazançlar başka bir şey değildir. Bunun yanında hata kendilerindeyken, suçlu siz gibi davranmaları ve tehdit edilmeniz de hiç hoş bir davranış değildir. Bir daha Medical Park mı? Asla! Bunun yanında Aksigorta da müşterisinin yanında durmayıp, hastane ile sizi karşı karşıya getirmiştir. Bizi ilgilendirmiyor bu durum, hastane ile çözün mesajı hoş değildir. Yazık.

Sonuç olarak hem Medical Park hem de Aksigorta sınıfta kaldı. Yaptıkları hizmetin sadece ticari amaçla olduğu aşikardır. Müşterilerini ilgisiz kalarak ve dışlayarak kalıcı olamayacaklardır.

31 Ekim 2024 09:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gözde sonuçtan çok memnun

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
21 Ağustos 2023 22:40
"İlginiz için teşekkürler"
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
02 Aralık 2023 19:46