Erol sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Sağlık Sigortası Uygulamaları

29 Kasım 2024 06:28

Hastane değil bildiğiniz Dolapdere. Özellikle sorduk, Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası ile doğum muayene karşılıyor mu diye. Evet cevabını verip sizi içeri muayeneye alıyorlar. Çıkışta provizyon reddedildi deyip 1450 TL istiyorlar. İsterseniz doğum paketi adı altında size ürün satmaya çalışıyorlar. İnanın içeride muayenede tek yapılan şey ultrasonla bakmak, başka bir şey yok. Size hasta değil, müşteri gözüyle bakıyorlar. Tamamlayıcı sigorta ile gidiyorsanız, onay aldıktan sonra muayeneye girin, yoksa yüklü bir para ödemek zorunda kalıyorsunuz.

29 Kasım 2024 15:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Pınar

Allianz tamamlayıcı saglık sigortanıza doğum paketi ekletmiş ve bekleme süresini tamamlamış mıydınız acaba? Ben de Allianz tamamlayıcı kullanıyorum muayeneye 15 TL hariç ücret ödemiyorum. Detaylı ultrason dahil değilmiş yalnız bunu kendim ödemek zorunda kalmıştım.

Selim sonuçtan memnun

Selim
06 Ocak 21:37
"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Gişe görevlileri tabii ki bizlere yardımcı olmak istiyorlar. Ancak sürekli Medical Park Hastanesi Tokat hastanesine ailece gittiğimiz için, eşim kulağından Ceyhun hocadan ameliyat oldu, ben burnumdan ameliyat oldum, annem dizinden ameliyat oldu. Fizik tedavi gerçekleştirdi. Eşim ayrıca doğumu medicalparkta yaptı muayeneleri saymıyorum bile. Bu kadar tedavi gördüğümüz hastanede çoğu gişede çalışan arkadaşları tanıyorum. 1 kaç arkadaş dışında diğerleri çok nazikler. O 1 kaç arkadaşta medicalparkta ismini kendi egosunu tatmin etmek için lekelemektedir. Biz doktor ve yanında çalışan sekreterlerden çok memnunuz. Gişede çalışan arkadaşlar biraz daha dikkatli olması bizleri müşteri gibi görmeyip hasta gibi davranmasını talep ediyoruz. Bu eleştiriler hastanemizin ve tokatın değerinin daha iyi yerlere gelmesi tamamen hasta odaklı çalışması içindir. İyi çalışmalar diliyorum."
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
10 Aralık 2024 18:27
"Sorunum çözüldüğü için teşekkür ederim"
Medical Park Hastanesi Kategorileri