Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medical Park Kocaeli Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun İlgisizliği

09 Nisan 2023 17:03

Eşimin Hamilelik süresi boyunca takibini yapan Özel VM Medical Park Hastanesi Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Op. Dr. A**’ a her muayenede bütün şikayetlerini belirtmesine rağmen eşime enfeksiyon tedavisi uygulamadı. Eşimde şikayetlerinin hepsinin enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşük yaptıktan sonra öğrendi. Gerekli tıbbi tetkik takibini yeterli ve gerekli olarak yapmadığı için gebeliğinin 16. Haftasında düşük yapmak zorunda kaldı. Eşim her seferinde şikayetlerini söylediği halde şüphelenilecek bir durum olmadığını söylediği için hep normal sandı. İlk gebeliği olduğu için tamamen eşim Op. Dr. A**’ a güvenerek devam etti. Bu üzücü olay yaşandığında resmen Op. Dr. A** ilgilenmek ve sorumluluk almak istemedi. Bizi hastaneye de kabul etmedi. Bizi devlet hastanesine yönlendirdi. Takip süresi zarfında bize hiç acil durumlarda hasta kabul etmediğini söylemedi. Bu bilgiyi vermiş olsaydı farklı bir doktor ile takibe devam ederdik. Doktorun sorumsuzluğu sayesinde gebeliğimiz acı bir sonuç ile sonuçlandı.

12 Nisan 2023 08:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Doğum Paketi Satın Aldım, Doktorumla İletişim Kuramıyorum Ve Mağdur Edildim

Gizem
28 Ağustos 23:21
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Beklenen İlgi Ve Alakanın Eksikliği

Buse