Online randevuda gizli ücret şoku

04 Ekim 2024 08:49

Medical Park Göztepe çocuk nöroloji online randevu aldım, tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu halde, doktor öğretim üyesi olduğu için ekstra 1 bin tl ücret istendi. Online alındığında bu bilginin paylaşılmaması ya da çağrı merkezinden dönüş yapılıp bilgi verilmemesi, bu ücreti kabul etmiyoruz. Bilgi verilmeden bu şekilde işlem yapamazsınız. Bizlerde ona göre kararımızı veririz. Sizler gibi büyük firmaların çok iyi yazılımcıları vardır. Eminim ki. Sitenizi geliştirip bir bilgi ekranı önüne ekleyebilirsiniz. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

04 Ekim 2024 11:25

Medical Park Göztepe Çocuk nöroloji doktoruna randevu aldım, muayene geldiğimde bin tl doktor, öğretim üyesi diye ücret istendi, bizim bilgimiz haberimiz yok bu ücretten dediğimizde, bilgilendirme olmuyor Online randevu sisteminde dedi. Bu benim sorunum değil dedim. Siz büyük ve köklü bir hastanesiniz, eminim ki yazılımcılarınıza bu sitenizde geliştirmesini yapabilirsiniz. Ben bu ücreti kabul etmiyorum, doktorumuz Hatice hanım çok iyi ve ilgili biriydi. Ancak ücretin bilgim dışında ödediğim için hiç memnun değilim. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

07 Ekim 2024 16:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mustafa sonuçtan memnun değil

Randevu Öncesi Fiyat Bilgisi Yanıltıcı Çıktı, Ekstra Ücret Talep Edildi!

14 Temmuz 11:58
Randevu Öncesi Fiyat Bilgisi Yanıltıcı Çıktı, Ekstra Ücret Talep Edildi!

Poyraz
18 Ekim 2024 16:03