Medical Park Satılan Check Up Paketine Zam Yaparak Ek Ücret İstiyor

Medical Park Satılan Check Up Paketine Zam Yaparak Ek Ücret İstiyor
21 Mart 2024 15:3811.327
Elif'in Teşekkür Mesajı
Sorun giderildiği ve gereken yapıldığı için teşekkür ederiz. Temennim aynı şeyleri başka kişilerin yaşamamasıdır. Mutlu günler.

Satın aldığım checkup hizmeti daha fazla para talep edilerek bizlere geri satılıyor.
2 Ekim 2023 tarihinde checkup satın aldım. 1.200 lira ön ödeme alındı. 6 ay süresi olduğunu söylediler. 6 ay sonunda 2.000 lira ödenecekti kişi başı. Bir kişiyi kullandık onda sorun yaşamadık. İkinci kişi eşim yurt dışından gelince aradık 19 martta. Bu sefer 3100 TL talep edildi. Durumun düzeltilmesi için defalarca aradım ancak dönüş olmadı ısrarla 3100 olarak diretildi. Bugün yine benim aramalarım sayesinde 5 nisana randevu aldık ancak 3100 yine diretiliyor. İlk aradığımda 21 Mart perşembeye yer vardı vermediler. Şimdi de 5 Nisan var diyerek zaten tarih geçiyor biz size güzellik yapıyoruz deyip diretiyorlar.

Tarafıma söz verilen 2.000 lira ödeme ile checkup randevusu talep ediyorum. Aksi takdirde ödediğim 1.200 liranın faiziyle iadesini arz ederim.

Bu hastanede defalarca tedavi gördüm ve tüm aile bireylerim için check up satın aldım. Sadık bir müşteriye bu yapılan hiç hoş değil.

25 Mart 2024 08:54 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir,7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Elif
27 Mart 2024 17:52

Üç gün uğraşıp çözemediğim bu sorun, Şikayetvar sitesi sayesinde çözüme kavuştu, siteye (ilgili birimlere) çok teşekkür ederim. Şikayetim hastaneye iletildi ve hastane olumlu dönüşü sağladı. Hata düzeltildi. 27 Mart Çarşamba günü hizmeti aldık. Umarım kimse bir daha aynı sorunu yaşamaz.

Elif
27 Mart 2024 17:55

Medical Park Checkup Söz Verdiği Ödemeye Zam Talep Ediyor

18 Mart 2024 14:546.014

"Teşekkürler 30 marta kadar kabul edildi. Elif hanım güzel ilgilendi"

Medical Park Checkup Söz Verdiği Ödemeye Zam Talep Ediyor

Medical Park Hastanesi Checkup İptalini Sağlamıyorlar

26 Aralık 2023 10:0710.638

Bahçelievler Medical Park Hastanesi tarafından ağustos ayında check up için aranıldım. Defalarca aramalarının üzerine an...

Medical Park Check Up Olmayan İadesi

8 Nisan 2024 10:2610.149

Mersin Medical Park Hastanesi, check-up hizmeti için Kasım ayında ardı ardına arayarak kampanya olduğunu belirtti. Ben d...

2 Destek

Öne ÇıkanKonular