26 Aralık 2024 15:40

25.12.2024 tarihinde İstanbul Medical Park Hastanesi Pendik şubesinde check-up paketi satın aldım. İşlem için gittiğimde pakette değişiklik yapmaya çalıştılar. 'Paketimize bu birim dahil değil, sistemde görüntüleyemiyoruz' gibi bahaneler sundular. Oysa Medical Park paket mesajlarında verilen birimler tek tek yazılıydı. Yazılı attıkları mesajı bile inkâr etmeye çalıştılar. Check-up biriminde çalışanlar ve kendilerini sorumlu zannedip her şeyden bihaber olan grup adeta bir gizli işsizler yığını gibiydi. Gönderilen mesajları gösterdiğimde takılıp kalmaları komikti. Mesajda görünen ancak ısrarla yaptırmadıkları tahlil ve Beyin MR çekim ücretinin iadesini talep ediyorum. Check-up ekibi ve doktorları tam bir facia. İlgisiz, alakasız, somurtkan; devlet hastanesinde hizmetin çok daha iyisini alabilirdim. Paramla rezil olmak bu olsa gerek. Özellikle Kadın Hastalıkları Dr. M***** B***** ve Göz Hastalıkları Dr. M*** A******, kendilerini dev aynasında görüp, gelen hastalara tepeden bakarak somurtkan bir şekilde aceleyle muayene ediyorlar. Kimse hayrına kimseyi muayene etmiyor. Paranızı alıp hizmeti üstünkörü yaparsanız şikayete maruz kalırsınız. Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunacağım. (Not: Bu arada check-up Dr. İ**** A******* ve diyetisyen E****** G*******'ya ilgileri ve güler yüzleri için çok teşekkür ediyorum. Halen bu kadar kötü doktorların içinde iyi doktorların olabileceğine dair inancımı kaybetmedim.)

30 Aralık 2024 14:55 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
06 Mart 2024 12:48

Zehra
16 Ekim 2023 12:58

Check-up Paketinde Fahiş Fiyat Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Mağduriyeti

Golnaz
04 Temmuz 01:15
İstek sonuçtan hiç memnun değil

İstek
10 Şubat 2024 12:32