Selda sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Sigorta Ve Biyopsi Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları

29 Mayıs 2024 09:09

4 Mayıs tarihinde muayenemin sonucu 11 Mayıs'ta bir biyopsi kararı ile sonuçlandı. O tarihten itibaren bugüne kadar ilgili doktorun asistanı M**** Hanım bana yardımcı olmadığı gibi her görüşmede aynı durumu tekrar anlatmak durumunda kalıyorum. Sigortam yatarak muayene kapsamında geçerli olduğu için bu işlem için onay alamadığını iletmiştir. İlk günden beri sigorta şirketimle de görüşmelerim sonucu yatarak giriş yapılırsa biyopsimin karşılanacağı bilgisini aldım. Her görüşmemizde bunu yapamıyoruz dönüşü alıyorum. Sigorta danışmanıyla görüşmelerini iletiyorum ki sigorta şirketim bizleri ararlarsa yardımcı oluruz diyorlar. Fakat 18 gündür her görüşmemde en başa sararak ne işlemi yapabiliyorum ne de kendimi anlatabiliyorum. Üstelik bizi yoruyorsunuz cevabı alıyorum. "M**** Hanım Merhaba, sigorta şirketiyle tekrar konuştum. Doktorun yatış girmesiyle sigorta bu ödemeyi değerlendirebilirmiş. Yine de olmuyorsa sigorta şirketi danışmanları telefonla aranarak destek olabiliyormuş. Geçtiğimiz hafta yine hastanenizde Genel Cerrahi bölümünde bu duruma benzer bir durum yaşadık. Kendileri yönlendirmeme rağmen sigorta danışmanlarına da danışmadan bir konuda ücreti benden aldılar. Sigorta şirketine yaptığım şikayet sonunda incelemeye alındı ve ödememi geri aldım. Böyle bir durumun tekrar yaşanmaması için sizden durumu denemenizi tekrar rica ediyorum. Sigorta şirketi başka bir hastanede sizden rica ettiğim durumun yapılabildiğini iletip başka bir hastaneye yönlendirdiler. Fakat ben doktorum sizde olduğu için sizde yapmayı tercih ederim. Destek için tekrar teşekkür ederim. Sevgiler" mesajını her seferinde en baştan aynı kişiyle tekrar paylaşıyorum ve destek alamıyorum. "Biz sigortanızla görüşme sağlayamayız, sizin yapılacak olan işlemle ilgili teminatınız yok, bunu iletirseniz kurumunuza yardımcı olabilirler" mesajını alıyorum. Başka hastaneye gitsem bu işlemi ücretsiz yaptırabilirim fakat doktorum sizde olduğu için sizde yaptırmak istiyorum. Yardım rica ederim.

01 Haziran 2024 12:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Hastanede Farklı Şubelerde Sigorta Karmaşası Ve Ek Ücret Şoku

29 Temmuz 2025 21:20

23 Mayıs 2024 11:48
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hastanesinde Alınan Haksız Ücret

30 Mayıs 2024 12:59

08 Kasım 2024 19:59
Ceyhun sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 16:00
"Hasta haklarındaki hanım ve yönlendirilen kişiler oldukça hızlı ve nazik bir şekilde sorunumu çözdü. Çok teşekkür ediyorum"

Medical Park Hastanesi Kategorileri