Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Mesai Saatleri Ve Acil Hastaya Bakmama

29 Ağustos 2023 14:10

Mesai saatleri içinde giriş yapmamıza rağmen doktor ilgilenmeyip bir de bizi azarlayıp üzerimize yürüyerek hastaneden çıkardı ve bu özel hastane 1000 TL ödeyip de 1 ultrason filmi çekecektik 3 yaşında apandisit şüphesiyle çocuk için. Kucağımızda çocukla bizi dışarı çıkardılar. Samsun Medical Park Hastanesi acil doktoru

Ramazan
29 Ağustos 2023 14:57

Acildeki doktor nihat kılıç. 3 yaşında acil bir şekilde yarı baygın çocuğun yanında bağırıp çağırman ve halen mesai saatleri içerisinde olmanıza rağmen hastanenizde ultrason filmi cektirememeniz ayrı biz o vaziyetteyken bağırarak üstümüze yürümen ayrı bir rezillik. Sağlik konusunu tamamen ticarete dönüştürmüşsünüz o ayrı ama hastanenizde acil gelen çocuğa ve ailesine bu şekilde davranmanın karşılığını inşallah kendi kurumundan bulursun. Yoksa

31 Ağustos 2023 08:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ramazan A. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Murat
30 Eylül 2023 21:23