Medical Park Göztepe'de İlgisizlik Ve Çelişkili Sonuçlar

06 Aralık 2024 10:57

14.11.2024 tarihinde Medical Park Göztepe Hastanesi Dermatoloji bölümünde Uzman Dr. M**** K**'tan aldığımız hizmet, muayene aşamasından itibaren ilgisiz ve surat asıklığı ile başladı. Kızıma alerji testi yapılması gerektiği belirtildi, alerji testi yapıldı. Cumartesi kontrole gittik, doktor hanım kontrol etmeyip, hemşire hanım kontrol etti ve telefonla hocaya sorarak, önemli olan test aşamasında bile ilgi yoktu. 16.11'de evde testi çıkarıp, resimleri iletmemiz istendi. Israrla sonuç için hastaneye gelebileceğimizi söylememe rağmen aranacağım belirtildi. 20.11 tarihine kadar arayan ya da mesajlara dönüş yapan olmadı. 20.11'de hastaneye geldiğimizde doktor hanım ve hemşirenin o hafta hastanede olmadığı belirtildi ve bu bilgiyi hastaneye gidene kadar öncesinde asla vermiyorlar. Haftaya aranacağım ve gelmem gerektiğini danışmada bulunanlar belirtti ama 10 günlük kontrol süresini de hastane hatası yüzünden aşmış oluyoruz. Sonrasında şikayet ederek hastaneye 27.11'de doktor aradı, net cevap alamadım, bir site ismi verdi. Alerji için kontrol etmem gereken bir site. Not alamadığımı, mesaj atılmasını istedim, hemşire hanıma da hatırlatmama rağmen 06.12'de hala sonuç alamadım. Doktor hanımın alerjisi var dediği alerjen listesini ise aynı hastanede bulunan başka bir dermatolog bu teste göre alerjisi yok diye belirtti. Aynı hastane, iki ayrı dermatolog, iki ayrı sonuç, neye güveneceğiz? Şikayet hattına yapılan şikayetimi de hastane kendi kendine 'şikayet kapatılmıştır' mesajı ile dönüş yapmıştır.

16 Aralık 2024 08:58 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Sağlıklı günler dileriz.

08 Mart 2024 16:47
Esra sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 18:51

15 Eylül 2023 15:13