Medical Park Göztepe Hastanesinin Verdiği Hizmetin Yetersizliği

26 Ağustos 2024 11:18

15.08.2024 tarihinde nöroloji bölümüne muayene oldum. Doktor emar istedi. Randevu için ilgili birime gittim. 23.08.2024 akşam saatine boşluk var dediler. Dedim başım dönüyor, bu kadar uzun olur mu? Dediler başka uygunluk yok. Neyse mecbur kabul ettik. Çekim yaptırdık. 24.08.2024 tarihinde hastaneyi aradım. Geç verilen emardan dolayı kontrol randevu süremin dolduğunu, bunun benim problemim olmadığını söyledim. Müşteri hizmetlerindeki bayan oradan kontrol randevusu veremediğini, bölümdeki doktor asistanları ile görüşmem gerektiğini söyledi. Kendide ulaşmayı denedi, ulaşamayınca dahili numarasını bana verdi. Saat 09.00 dan 14.00 e kadar hem ben hem eşim defalarca nöroloji bölümünü aradık. Kimse telefona bakmadı. En son ben ana sekreteryadan şikayet oluşturdum. Eşim de saat 14.00 e doğru sekreter aracılığı ile asistanına ulaşmayı başarmış. Önce saatlerdir telefona bakmadıkları gibi Saat 14.30 a kadar doktorun orada olabileceğini, yetişirsek gelebileceğimizi iletmişler. Çok az vakit kalmasına rağmen yakın olduğumuzdan dolayı koştur koştur gidecektik. Arkasından eşimi aramışlar ve doktor bey ile görüştüklerini ve sonucun iyi olduğunu doktorun tavsiyelerine uymamın yeterli olduğunu dile getirmiş. O kadar sinirlendim. Ben saatlerce onlara ulaşamadığım gibi bir de geçiştirir bir eda ile telefon açıyor asistan. Ben asistanla muhatap olmak zorunda değilim. O kontrol randevusunu oluşturmak zorundalar. Eşim benim kızmam üzerine sinirlendi ve hastaneye gittik. Ben çok sinirli olduğum için muayene olmak istemedim. Eşim gitti ve doktorla konuştu. Problemleri dile getirdi.
Kısacası ben böyle bir özel hastane görmedim. Eğer yeterli kapasitesi yoksa hastanenin, her özel sağlık sigortası bu hastanede geçmeyecek, geçiyorsa da zamanında işlem uygulayıp insanları mağdur etmeyecekler. Ediyorlarsa da o telefona bir zahmet bakacaklar ve mantık çerçevesinde bir çözüm oluşturacaklar.
Bir daha tercih etmeyeceğim bir hastane ve bölüm oldu Medical Park Hastanesi Göztepe Nöroloji bölümü. Umarım bu şikayeti okurlar ve gerçekten ızdırabı olan hastaları bundan sonra bu uygulamaya maruz bırakmazlar.

28 Ağustos 2024 08:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Sağlıklı günler dileriz.

Akın
23 Eylül 2024 21:04
Hacer sonuçtan çok memnun

Hacer
02 Ocak 16:48
"İlginize ve geri dönüş sağladığınız için teşekkür ederim."
Randevu Gecikmesi Ve İletişim Eksikliği
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
04 Haziran 2024 16:28