Ridvan sonucu yetersiz buldu

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Pişmanlıktır Bezdim Usandım

30 Ocak 2024 18:04

Neresinden başlayacağımı bilemiyorum. Medical Park Hastanesi Bahçelievler Şubesi gerçekten hayal kırıklığı yarattı. İç Hastalıkları bölümüne gitmişken Ruh ve Sinir Hastalıkları bölümüne geçiş yapmak adeta özel çaba gerektiriyor. İç Hastalıkları bölümündeki Ş**** Ö*** adlı hekime muayene için gittim. 24.01.2024 tarihinde BT ve kan tahlilleri istendi. Durumumun kötü olduğunu söyledi ve serum takıldı, ardından reçete yazıldı. Daha sonra iki kez kontrol için gittim, ancak çekilen BT hakkında bilgi istememe rağmen bilgi verilmedi. Tekrar kan tahlili yapılması gerektiği söylendi. Bankoda kan işleminin yapılmasını tam olarak 20-25 dakika bekledim. Doktorun asistanı olan genç kadın gerçekten zor durumda; işlemin yapılması için üç kez doktorun odasına gitmek zorunda kaldı. İç Hastalıkları bölümünün karın ağrısını muayene etmemesi beni şaşırttı; bu hekimde bunu gözlemledim. Hekim adeta oturduğu koltuğa yapışmış gibi çalışıyor, hiç ayağa kalkıp muayene etme gereği duymuyor. Kendi istediği tetkiklerin sonuç değerlendirmesi ve bilgi verme konusunda da yetersiz. Sabırla bekledim ve sonuçlarımı alıp başka bir hastanede değerlendirme yaptırmaya karar verdim. 5. kattaki kan alma bölümüne gittiğimde, sol kolumdan kan almak için iğneyi 6-7 kez farklı yönlerde çevirerek damar aradılar. Yeni serum takıldığını ve bir sorun olmadığını belirtmeme rağmen uğraşmaya devam ettiler. Hemşire (adı S****) 'Ben yüzlerce kişiden kan alıyorum, bazen böyle olabilir' dedi. İğneyi çıkardı ve gazlı bezle kan alan yere baskı yaparken, 'Neden tutuyorum ki, alım tutum, basın buraya, bana ne' gibi şeyler mırıldandı. 'Siz deliğinizi açtığınız için tutuyorsunuz' dedim. Bilgisayarın başına geçti ama mırıldanmalar devam etti. Her türlü polemiğe girmeye hazır, kabul etmesi gereken hataları görmezden geliyordu. 'Ben mi hastayım, sen mi? Ben mi seni idare edeceğim? Sus ve işine bak' dedim, ama o hâlâ konuşuyordu. Sonunda sinirlerim bozulduğunda sesimi yükselttim ve dışarı çıkarıldım. Yetkili birini şikayet için çağırmalarını istedim, bana Hasta Haklarına gitmem gerektiğini söylediler. Giriş kata indim ve Hasta Hakları ofisinin kapısını çaldım. 'Merhaba' dememe fırsat kalmadan, 'Şu an telefonda konuşuyorum, daha sonra gelin' dedi. Daha önce E**** Bey'in burada olduğunu ve Covid nedeniyle vefat ettiğini biliyorum. Anlaşılan o ki, hastaneyi ayakta tutan kişi oydu. İnsanın gerçekten devlet hastanesini arayası geliyor.

04 Şubat 2024 23:23 (Şikayetten 5 gün sonra)

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
21 Ekim 2023 00:21