Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Endoskopi Randevusu Almak Neden Bu Kadar Zor?

29 Aralık 2024 09:56

VM Medical Park Pendik hastanesinde gastroenteroloji bölümünde endoskopi işlemi yaptırmak bir hayli zor.
İşlemler şu şekilde yapılıyor. Tabii ki bu durum oldukça can sıkıyor.
İlk randevu krizini atlatıyorsunuz, daha sonra anestezi doktoru için sıraya girerek form dolduruyorsunuz.
Barkod ile form bir araya geldikten sonra anestezi için kat değiştirip doktorun formdaki yazdıklarınızın doğruluğunu kontrol etmesi için odayı arıyorsunuz.
Uzun bir arayış sonrası diş kliniğinde bulunan odaya ulaştığınızda, sizleri barkod üzerinde tüm bilgileriniz, özellikle adınız ve soyadınız hatta yaşınız yazmasına rağmen, bu bilgileri tekrar sekreteryaya aktarıyorsunuz ama soru ve cevap şeklinde devam ediyor.
Adınız, yaşınız, hangi bölümden geliyorsunuz?
Soruları cevapladıktan sonra yaklaşık yarım saat koridorda bekliyorsunuz ki, kayıt görevlisi dosyanızı içeriye aktarsın ve aynı sorular ile hekimle tanışma şerefine nail olun.
Derken isminiz sesleniyor, misafir edildiğiniz koridordan odaya giriyorsunuz ve birkaç imza ve sorudan sonra artık endoskopi yaptırmanızda bir engel olmadığına göre koşa koşa tekrar endoskopi için geldiğiniz kliniğe gidiyorsunuz.
Tabi burada sizi dört ayrı banko görevlisi karşılıyor. Üç görevliye durumunuzu ayrı ayrı izah ettikten sonra, eğer anlaşıldığınızı düşünüyorsanız ki siz öyle sanarken, farklı bir tarih ve alakasız bir saate randevunuz dördüncü ve telefon ile ulaşılan oflaya oflaya gelen banko görevlisi tarafından verilecek iken diğer üçüncü kişiye konu devrediliyor. Ve randevunuz anlatamadığınız ve istemediğiniz bir saate mecbur kalınmışçasına oluşturuluyor.
Tabi siz bu hizmeti değerlendirdikten sonra kendisini supervisor olarak tanıtan bir kişi sizi arıyor ve istediğiniz saatte randevu yok ama gelirseniz yardımcı oluruz diye size ulaşıyor. Siz de o sırada keşke bankoda o zaman siz de olsaydınız derken tabi biraz beklersiniz diye cevap alıyorsunuz.
Bir randevu vermek ve endoskopi yaptırmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.

06 Ocak 2025 09:44 (Şikayetten 7 gün sonra)

13 Şubat 2025 04:34

Özel Hastanede Bekletilme Ve İletişim Sorunları

26 Kasım 2024 20:42
Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 12:46
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Pendik'te Hasta Hakları Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

29 Ağustos 2024 12:54