Mete sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Medical Park Hastahanesi Otopark Sorunu

11 Kasım 2023 22:23

Bursa Medical Park Hastaha
nesinde Eşim 01.10.2023 tarihinde doğum yaptı. Aracımı Hastahanenin otoparkına kendim park ettim ardında vale gelerek anahtarı bende aldı otopark düzeni için anahtarları teslim alıyoruz dedi. Vale ücreti 50 TL yazıyordu. Eşim doğum yaptı ve 1 gece hastahanede kaldık ertesi gün aracımı otoparka indim almaya gittin. Otoparkçı 2 gün aracınız kalmış bir şey 100 TL para vereceksiniz dedi aldı. Bende durumu üstelemedim. 2 gün sonra sonra sarılık için tekrar hastahaneye yattık yine aynı şeyle karşılaştık. Yine 2 gün kaldığınız için 100 TL dedi. Bende günlük üçretmi alıyorsunuz dedim otopark sizin değil biz günlük ücret alıyoruz 10 gün kalsanız 50x10=500 TL dedi. Böyle bir şey olmaz vale ücreti sabittir. Günlük olmaz. Geldiğimiz yer hastane 1 saatte durulur 1 Haftaya da. Günlük otopark gibi ücret alınması çok haksız. Kaldı ki kimse aracını valeye vermek zorunda da değil. Boş otoparka aracımı çekmemiz en doğal hakkımız. Dünyanın parasını veriyoruz. Yetmezmiş gibi bir de günlük otopark ücreti alınması hiç hoş değil. Acil bir şekilde bu durumu çözüm bulmaları gerekiyor. Bu gidişle sırf bu otopark meselesi yüzünden hastanede yatış istemeyeceğim.

14 Kasım 2023 15:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

Seda sonuçtan çok memnun

Seda
06 Şubat 2024 18:12
"Çözüm üretildiği teşekkür ederim tekrarının yaşanmaması dileğiyle"
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
18 Şubat 2024 02:36
"Teşekkürler"

Özkan
26 Temmuz 2023 19:35

Ayça
07 Ekim 2024 21:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 13:58
Medical Park Hastanesi Kategorileri