Ankara Batıkent Medical Park Hastanesi Çocuk Doktoru Sorunu!

15 Ağustos 2024 13:59

11.02.2024 tarihinde Medical Park Ankara Batıkent Hastanesi çocuk doktoru *** *** *** adlı hanımefendiye acil bir durumdan gitmek durumunda kaldık. 4 gündür kusması durmayan kızım için su içme keyfini bölmeye zahmet bile etmeyip dakikalarca bekletip odasına aldı. Şikayetimizden çok kızımın 15 aylıkken bezi bırakmasına odaklandı. Sadece serum takılması için acil kısmına gönderdi. Acil tarafına indiğimizde kızım damar yolu açtırmak istemeyince Acilde bulunan b*** Bey'e muayeneden memnun kalmadığımızı belirttik kendisi kızımı kontrol etmek istedi. Serum almasına gerek olmadığını söyledi. Hiçbir işlem yaptırmadan hastaneden ayrıldık. Takribi 1 ay sonra hastane tss firmamızdan provizyon talep etmiş sanki kan alınmış gibi. Şikayette bulunduk kan sonucu olmadığı için özür dileyerek provizyonu iptal ettiler. Aradan 1,5 ay geçti tekrar bir provizyon istenmiş bu sefer 2 yaşlı kusma dışında şikayeti olmadığını düşündüğü hastaya deksametazon isimli kortizonun uygulandığını belirtip sigorta şirketimden para almaya çalışmışlardır. Tekrar şikayet sonucunda ve akla mantığa ve tıbba uygun bir yöntem olamayacağını anladıkları için bu işlemi de iptal ettiler. Şimdi bakıyorum kızıma bir epikriz raporu girmişler iptal ettikleri işlemlerin hepsini yapmış şekilde. Ayrıca bir şeyi yok diye gönderdikleri kızım şeker düşüklüğüne bağlı komaya girmek üzereydi ve 4 gün boyunca başka bir hastanede tedavi gördü. Hem tıbba uygun olmayan davranışlarınız hem de yapmadığınız işlemlerin ücretlerini nasılsa sağlık sigortasından alıyoruz fark edilmez düşüncesi ile davrandığınız için tüm yasal haklarımı kullanacağım. Acilen o epikriz raporunun kaldırılmasını da talep ediyorum. Yetkili birinin tarafıma dönüşünü bekliyorum.

20 Ağustos 2024 11:50 (Şikayetten 4 gün sonra)

23 Mayıs 2024 22:15

Medical Park Hastanesi Sigorta Kapsamı Ve İlgisizlik Sorunu

Sevcantanyeligmail.com
10 Şubat 2025 17:35
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:12

05 Şubat 2024 21:58