Acil Serviste Sağlık Sigortası Engeline Takılan Tedavi

Acil Serviste Sağlık Sigortası Engeline Takılan Tedavi
27 Aralık 2024 10:52

26.12.2024 tarihinde Bahçelievler Medical Park Hastanesi Hastanesi’nin acil servisine sağlık sorunlarım nedeniyle başvurdum. Acıbadem Bupa özel sağlık sigortam kapsamında hizmet almak istememe rağmen, muafiyet tutarı olan 550 TL’yi ödemediğim gerekçesiyle doktorun uygun gördüğü tedavi ve yatış kararı uygulanmamıştır.

Gece amiri D****** Bey’e durumu anlatarak yardım istememe rağmen tedavim reddedilmiş, ayrıca tarafıma bir tedavi red yazısı imzalatılmıştır. Sağlık hizmeti alamadığım için hastaneden ayrılmak zorunda bırakıldım.

Acil sağlık hizmetlerinin, herhangi bir ticari kaygıya dayalı olarak engellenmesi hasta haklarına ve sağlık hizmetlerinin temel prensiplerine aykırıdır. Bahçelievler Medical Park Hastanesi Hastanesi’nde yaşadığım bu mağduriyetten dolayı şikayetçiyim ve sorunun çözümü için gerekli adımların atılmasını talep ediyorum.

Bilgilerinize sunarım.

06 Ocak 2025 09:04 (Şikayetten 9 gün sonra)
Yusuf
Yusuf
25 Şubat 2025 09:39

26 Şubat 2025 gecesi, 3 yaşındaki kızım Bade Sarak, yüksek ateş şikayetiyle Florya Medical Park Hastanesi’ne getirildi. Acil serviste muayenesini yapan nöbetçi doktor Şahin Bey, durumun ciddiyetini göz önünde bulundurarak yatış kararı verdi. Ancak, serviste yer olmadığı gerekçesiyle kızım, -3. Katta açılan karışık alanda yetişkin hastalarla birlikte yatışa alındı. Gece amiri ile yaptığımız görüşmede, hiçbir hastanede yer olmadığını, bu nedenle kızımın geçici olarak bu alana alındığını ve sabah saatlerinde serviste yer açılınca oraya alınacağını belirtti. Ancak, sabah saatlerinde yatış birimiyle görüştüğümde serviste hâlâ yer olmadığı bilgisi tarafıma iletildi. Ayrıca, gece amirinin iddiasının aksine, Gaziosmanpaşa Medical Park Hastanesi’nde servis odası olduğu tarafımızca teyit edilmiştir. 3 yaşındaki kızımın yetişkin hastalarla aynı alanda, uygunsuz şartlar altında tedavi edilmesi ve hastane tarafından yanıltıcı bilgi verilerek mağdur edilmemiz kabul edilemez bir durumdur. Bu süreçte yaşadığımız mağduriyetin giderilmesini, kızımın sağlık ve güvenliğini tehdit etmeyecek uygun bir servise alınmasını ve sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Konunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını rica eder, gerekli mercilere de başvuracağımı bildiririm.

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 10:33
Harun sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 16:38

23 Mayıs 2024 18:24
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yetersiz Hizmet Ve Ek Ücret Sorunu

06 Mart 2025 19:37