Doktor Tavrı ve İletişim Eksikliği Yüzünden Riskli Süreç

05 Ekim 2024 16:43

Nilüfer Bursa kurumunun doktoru tarafından tarafıma çok kaba ve azarlayan bir tavırla yaklaşıldığı için doktorumu değiştirmek istedim. Başka bir doktordan randevu aldım. 10 günlük kontrol süremde olduğum için diğer doktor bakmayı kabul etmedi (randevu saatinin değişikliği için hastanenizden aranmıştım; kontrol süresinde başka bir doktora muayene olamayacağımı görüp söylemelerini isterdim). Ben de, "Tamam, diğer doktoruma kontrole gireyim" dedim. Görevli, bilgisayarda işlem yaptıktan sonra doktorun odasına girdi. Çıktığında, "Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama sanırım doktorla bir sorun yaşamışsınız" dedi. Arkasından Doktor Hanım'ın sekreteri geldi, tekrar odaya girdi ve çıktığında, "Doktor Hanım çok doluymuş, 12'de çıkacakmış, sizi muayeneye kabul edemiyor" dedi.
Doktorla yaşadığım bir tartışma bile değildi. Sonradan öğrendim ki benim başıma gelebilecek olan durumun olasılıklarında 2 gün içinde işlem yapılması gereken bir olasılık varmış. Ben başka doktor ve hastane ararken 10 gün geçti. Çok şükür ki bu kötü olasılık yokmuş ve sorunsuzca başka kurumda ameliyatımı oldum ve sağlığıma kavuştum. Eğer kötü olasılık olsaydı hastaneniz ve doktorunuzun tavrı yüzünden yumurtalığımı kaybedebilirdim. Size bununla ilgili mail olarak da şikayetimi bildirdim ve hiçbir dönüş alamadım.
Başka bir hastanede kontrol süresinde farklı doktorlara muayene olabildim ve ameliyat olarak sağlıma kavuştum

Gizem
Gizem

Bu hastane de geçen yılda aynı sorun oldu özel hastane değil sanki annemde de aynı sorun oldu ilgi yok oradan oraya oradan oraya gönderiyorlar zaten karışık bölümleri sanki devlet Hastanesi çoğu tanıdığım aynı şikayette orada çalışanlar sanki bedava çalışıyorlar gibi Üslup ve tavırda ben söyledim diye üst katı arayıp pembe tişörtlü kız dedi ismimi bile sormadan yani Medical Park Medicana uzak demiştim o sebepten gitmemiştim ama. Asla medicabilin önünden bile geçmem asla

Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 01:33

17 Şubat 2024 21:03