Bulvar McDonald's Müdürün Emrivaki Konuşması

07 Aralık 2023 14:26

Samsun Bulvar McDonald's şubenizde şahit olduğum olay aynen şu şekildedir: kuryenizi tanıdığım için selam verdim. O sırada ş***** isimli müdür vardiyadan çıkmış, evine giderken kapının yanındaki montu göstererek 'bu mont kimin? ' diye soruyor. Kurye, 'benim, yemek yiyip alacağım.' diyor. Ş**** müdür ise emir kipiyle 'hemen al şunu şuradan! ' diyor. Kurye, 'yemeğimi yiyorum.' diye cevap veriyor. Müdür ise ısrarla 'hemen al şunu şuradan! ' diyor.

Benim hoşuma gitmedi ve kuryeye nasıl gitmesin; kurye yine bir şey demeden duruyor. Dayanamayıp 'ben alayım, neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz? ' dedim ve montu aldım. 'sizin vardiyalarınız bitmedi mi? Neden vardiyaya müdahale ediyorsunuz? ' diye soruyorum. 'sen kimsin, sana ne? ' diye karşılık veriyor bana.

Bu olaydan sonra m**** adlı müdürünüz bana gelip hesap sorar gibi 'sen neden müdahale ediyorsun? ' diyor. Olayı anlatıyorum, o ise emir kipiyle konuşuyor. 'müdürüne konuşacağına bana niye konuşuyorsun? ' diyorum. Bana hala incik boncuk hareketlerle konuşuyor. Dua etsin ki orada bir şey yapmadım. Ancak bu olaydan ötürü kuryeye herhangi bir baskı uygulanırsa, ş**** ve m**** adlı müdürlerinize gerekli uyarı ve yaptırımı uygulamazsanız, ben her gün oraya gidip huzursuzluk çıkaracağım.

Hâlâ içim soğumadı, içimde kaldı. Eğer dışarı çıkarsa, iki taraf için de iyi olmayacak. Ellerini ve konuşma hareketlerini dikkate almazlarsa, ben nasıl kibar bir şekilde konuşulacağını göstereceğim. McDonald's olarak gerekeni yapacağınızı umut ediyorum. Eğer siz yapmazsanız ben gerekeni yapacağım çünkü bu duruma takıldım.

08 Aralık 2023 10:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

Ziya sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 23:30
Omer sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 16:38

12 Ekim 2024 15:08
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 00:30

15 Nisan 2025 17:52