Eftelya sonuçtan hiç memnun değil

MC Akademi Haksız Ücret Talebi Ve Yarım Kalan Eğitim Sorunu

Eftelya
16 Ocak 2024 15:55

2011 yılında kuaförlük ustalık belgesi aldım. Ancak transkript hakkım olmasına rağmen verilmedi. O dönem kalıcı makyaj kursuna gidiyordum ve pandemiden dolayı dersler yarım kaldı, sonrasında gidemedim. Düzce'ye taşındık ve halen orada ikamet ediyorum. Şimdi transkript istiyorum ve benden 1200 TL ile kalan kurs ücreti istendi. Vermeyi kabul ettim ancak yarım kalan kursa gitmedim. Kurs ücreti 2500 TL idi, şimdi ise kur 7500 TL olmuş ve bu yüzden benden bu fiyat isteniyor. Soruyorum size, bu durum adil mi? Kursun kalitesi zaten tartışılır. Bütün yasal haklarımı kullanacağım. Kursu görmedim, ödemeyi kabul ettiğim halde üstüne daha fazlası talep edildi. Bu duruma çok üzgünüm.

31 Ağustos 2024 13:20 (Şikayetten 7 ay sonra)

Leyla
Leyla

En az 5 kişi savcılığa şikayetçi olursa ozman onlar uğraşsın herkes hakkını devletten arasın

Zonguldak Çiğdem Uğurlu Akademi Güzellik Uzmanlığı

16 Ocak 2024 16:16
Nazlıcan sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 17:10
"Feride hocam ve buse hanım gerekli olan profesyonel davranışı sergilediler. Feride hoca mükemmel bir eğitmen ve profesyonel bir kişilik. Kendisinden dolu dolu 3 etüt aldım ve bütün aldığım eğitime eş değerdi. İyi ki kendisini tanıdım tüm eksiklerimi tamamladı sağ olsun kuruma karşı negatif tüm düşüncelerim yok oldu teşekkür ederim leyan akademi."
Academie De Leyan Makyaj Eğitimi Sınav Ücretlerindeki Sürekli Artış Mağduriyeti
Academie De Leyan Makyaj Eğitimi Sınav Ücretlerindeki Sürekli Artış Mağduriyeti