Mayka Stile Ulaşmıyorum, Dönüş Yapılmıyor.

21 Nisan 2024 12:16

Maykastil adlı sayfadan iki adet takım ve iki adet gömlek satın aldım. Ürünlerin üçünde beden sorunu yaşadım ve bir tanesinin görseldeki duruşla alakası yoktu. Ürünler geldiği gün, etiketleri ve faturası dahil olmak üzere iade talebinde bulundum. Instagram sayfaları ve WhatsApp üzerinden yazmama rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Kendilerini yasal bir güvenceye alabilmek için bilerek 14 günlük iş süresini beklediklerini düşünüyorum. Gerçekten arkasında durmayacağınız ve etkin iletişim kuramayacağınız bir işi neden yapıyorsunuz? Ödeme dekontunu ilettiğim mesajıma hızla dönüş yapmıştınız. Ayrıca sayfanıza 'iade yok' diye yazmışsınız. Tüm mesajlarımın ekran görüntülerini aldım. Eğer dönüş alamazsam ve sorunum çözülmezse, tüm hakem heyetleri ve tüketici şikayet kanallarına başvurmayı düşünüyorum.

21 Nisan 2024 18:22

Zahmet edip dönüş yaptılar. Bu seferde değişim yapıyoruz iade almıyoruz kısmı başladı. Üstüne üstün bir de kargo vs bana ödetecekleri bir metin iletmişler. Kendilerinin sayfalarında alt metin olarak yayınladıkları tüketici koruma kanunu metninden haberleri yok sanırım. Allah'tan bu konularda hiçbir zaman mağduriyetimi karşılıksız bırakmadım. Eğer gerekli ilgi ve hassasiyeti göremezsem tüm şikayet sürecini başlatacağım.

Asena
Asena

WP iletişim numaraları yok mu? Bir türlü bulamadım

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde İletişim Eksikliği Müşteri Güvenini Zedeliyor

17 Mayıs 2025 06:29