Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Maya Okulları Çocuğum 1 Yıl Akranı Tarafından Dayak Yedi Yönetim Üstünü Kapattı

18 Temmuz 2023 00:49

Ankara Oran Maya Okulları 2022-2023 dönemi kızım 1. Sınıfta 1 yıl boyunca sınıf arkadaşı (aynı çocuk) tarafından defalarca ittirilip düşürülmüş, şiddetli şekilde saçları yolunmuş, montu kesilmiş, korkutulmuştur. Okul eşyaları izinsiz alınıp malum çocuğun çantasından çıkmasına rağmen ilkokulun müdürü a** hanım defalarca konuyu çocuğumuzu mağdur edecek şekilde kapatmıştır. Süreklilik arz eden bu davranışların sonucu darp raporu alacağımızı söylediğimizde de bu yaşta bir çocuğun başka bir çocuğu darp ettiği raporu vermezler gibi saygısız açıklamalarda bulunmuştur. 1 yıl boyunca hiçbir çözüm sunulmamış PDR'nin hiçbir faydası olmamış bir okuldur burası. Yönetim, kibarca çocuğumuzun dayak yiyip, akran davranışlarına maruz kalmasına göz yumacaksınız ya da kayıt yapmayabilirsiniz demesi üzerine çocuğunuzu Maya'dan aldık. Maya Okullarını tercih etmemizin sebebi eski MEB Ziya Selçuk beyefendiye şahsen ulaşamadığımız gibi sosyal medya paylaşımları üzerinden konuyu paylaştık fakat geri dönüş alamadık. Maya defterini kapattık mutluyuz. A***hanıma değil çocuğumu emanet etmek, kedimi emanet etmem.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Ana Sınıfındaki Deneyimimiz Kötüydü

31 Ağustos 2023 13:47