Doğa Koleji Eğitim Kurumları Okul Yönetiminin Pasif Tutumu Ve Haksız Kesinti

20 Eylül 2024 10:28

Ankara ili Gölbaşı ilçesi Özel İncek Doğa Koleji'nde geçen yıl 11 ve 5 yaşlarında olan 2 çocuğum eğitim gördü. Ancak şu an 12 yaşında olan kızım okulda yaşadığı akran zorbalığında dolayı okula devam etmek istemedi. Fakat yaşanan olaylardan ve okul rehberliği ile yönetiminin bu olaylara karşı pasif tutumundan, çok uzun süre sonra kızımızın bize anlatmasıyla haberdar olduk. Bu sebeplerden dolayı ilk okula kaydını yaptırdığımız 6 yaşındaki oğlumuzun kaydını, kayıttan 9 gün sonra sildirdik. Ancak okul idaresi, %10 kanuni kesinti yapacaklarını belirtti. Ben de imzaladığımız sözleşmeyi ve yapılan kesintinin neye göre yapıldığını gösteren bir makbuz ya da faturayı talep ettim. Ancak ne sözleşme ne de fatura veya makbuz vermeyeceklerini söylediler. Kaydı sildirmedim üzerinden 20 gün geçmesine rağmen para iadesi de alamadım ve bununla ilgili de iadenin 1,5 ayı bulacağını bildirdiler. Kayıt yaptırırken hiçbir şekilde ayrıntılardan bahsetmeden gayet olumlu, samimi, sevecen ve yardımsever olan yönetim, kaydı sildirmek istediğimizde elinden gelen zorluğu çıkarıyor. Kesintiyi kanunen yaptığını söylüyor ama sözleşmenin tarafı olan bana sözleşmeyi vermiyor. Yaptığı kesintinin herhangi bir resmi karşılığını bana evrak olarak iletmiyor ve paramı 1,5 ay kullanıp iade etmiyor, beni her türlü mağdur ediyor. Bu konularda Ankara Özel İncek Doğa Koleji'nden ve idaresinden şikayetçiyim, kesinlikle hiçbir veliye ve değerli çocuklarımıza bu okulu önermiyorum. Saygılar.

20 Eylül 2024 11:11 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Sayın Harun K. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Gülden sonuçtan memnun

10 Ocak 2025 15:58
"Teşekkürler"
Taçmin sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nden Kayıt İptalinde Yüksek Kesinti Ve Uzun İade Süresi Mağduriyeti

19 Ağustos 2025 03:51
Büşra sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 09:43
"Ücret iadem tarafıma yapılmıştır Teşekkür ederim"