Casino Sitesinde Bonus Sorunu

Yasin
07 Kasım 2024 19:01

Arkadaşlar, %70 maxwin şansınız yüksek diye yanıltıyorlar. Oranlar daha düşük, hatta maxwin adlı casino sitesi kötü durumdadır. Bilirsiniz ki casino slot oyunlarında bonuslar, haftalık kayıp, aylık kayıp bonuslar, freespin ve yatırım yaparak kazandığımız bonuslar benim için çok önemlidir. %5 haftalık kayıp bonusumu bilerek yatırmadılar. Saçma sapan sistemleri var, otomatikmiş her şey, ekleme yapamayız diyorlar. Canlı destekte otomatik aynı cevapları veriyorlar. Hemen girip deneyin. Anlarsınız doğru mu değil mi. Paralarınızın ve emeklerinizin uçup gitmesini istemiyorsanız bu sitede oynamayın derim. Her şey resimlerde belli, hakkımın olup olmadığı ve bilerek bonuslarımı yatırmadıkları resimlerde belli.

Nalan
08 Ocak 2025 17:53

28 Nisan 2025 20:48
Kayıp Bonusu Kullanımı Sonrası Yaşanan Çekim Sorunu
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Maxwin Bahis Sitesinde Adaletsiz Oyunlar Ve Çekim Sorunu: 7.000 TL Kazancım Ödenmiyor!

25 Eylül 2025 16:22
maxwin-bahis-sitesinde-adaletsiz-oyunlar-ve-cekim-sorunu-7000-tl-kazancim-odenmiyor-1.jpg
Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kayıp Bonusum Haksız Yere Reddedildi, Mağdur Oldum

Murat